Last updated: 04-08-2021

How we pick our products

11Products analyzed

23Hours invested

5Studies researched

74Comments collected

Voor geurige liefhebbers is er nauwelijks iets beters dan in de vroege ochtenduren hun favoriete koffie te bereiden met een druk op de knop. De volautomatische koffiemachine maakt dit mogelijk. Dit is een van de vele redenen waarom volautomatische koffiezetapparaten steeds populairder worden en in veel huishoudens onmisbaar zijn geworden.

Met onze grote Krups volautomatische koffiezetapparaat test 2023 willen we je nader kennis laten maken met dit apparaat. We hebben Krups koffiemachines met éénknops cappuccinofunctie vergeleken met Krups koffiemachines met melkopschuimmondstuk en hun voor- en nadelen op een rijtje gezet. Met ons overzicht van belangrijke factoren waarmee je rekening moet houden vóór je koopt, zou je de juiste Krups koffiemachine voor je moeten kunnen vinden.

Inhoud
De belangrijkste dingen in een notendop

 • De volautomatische koffiemachines van Krups worden vooral gekenmerkt door een eenvoudige en compacte vormgeving en staan bekend om hun hoge gebruiksvriendelijkheid en intuïtieve bediening.
 • Een basisonderscheid wordt gemaakt tussen Krups volautomatische koffiemachines met éénknops cappuccinofunctie en Krups volautomatische koffiemachines met melkopschuimingsmondstuk. Volautomatische koffiemachines met de One-Touch Cappuccino functie kunnen met één druk op de knop een grote verscheidenheid aan koffiespecialiteiten met melk bereiden.
 • Voordat je een Krups volautomatisch koffiezetapparaat koopt, moet je rekening houden met veel verschillende factoren, zoals de molen, het melksysteem, de bediening of de capaciteit van het waterreservoir en het bonenreservoir.

Krups volautomatisch koffiezetapparaat: Onze selectie

Gids: Vragen die je jezelf moet stellen voor je een Krups koffiezetapparaat koopt

Wat maakt Krups koffiezetapparaten anders dan andere fabrikanten?

De firma Krups staat bekend om zijn hoge kwaliteit. Krups volautomatische koffiemachines worden gekenmerkt door hun eenvoudige en compacte vormgeving. Wat eigenschappen betreft, verschillen ze echter nauwelijks van andere fabrikanten.

Net als de meeste andere vooraanstaande merken hebben Krups volautomatische koffiemachines bijvoorbeeld de volgende kenmerken

 • Hoogwaardige materialen (roestvast staal, plastic)
 • Hoge energie-efficiëntie
 • Geïntegreerde reinigingsprogramma’s
 • Individueel programmeren en instellen van koffiehoeveelheid
 • Slijpmachines van keramiek of metaal
 • Automatische dubbele maalcyclus voor grote koffiesoorten

In welke prijsklasse zitten de volautomatische koffiemachines van Krups?

Ondanks de hoge kwaliteit kun je Krups volautomatische koffiemachines voor relatief lage prijzen kopen. Krups volautomatische koffiezetapparaten hebben een brede prijsklasse. De prijs varieert naar gelang de mogelijkheden, kwaliteit en mate van vernieuwing. Goedkopere volautomatische machines zijn er vanaf ongeveer 230 euro.

Als je bereid bent iets meer geld te investeren, krijg je modellen met een hoge mate van automatisering en veel mogelijkheden. Je zou de beste volledig uitgeruste machine op de markt moeten kunnen kopen voor ongeveer 1600 euro.

Als je de Krups volautomatische koffiemachine voor de horeca nodig hebt, moet je een van de beste modellen kiezen en meer geld investeren (bron: pixabay.com / 453169).

Wat zijn de voordelen en nadelen van Krups volautomatische koffiemachines?

Krups staat voor functionaliteit boven alles. Krups probeert altijd gebruiksvriendelijke automatische koffiemachines te ontwikkelen die heel gemakkelijk te bedienen zijn. Bovendien wordt Krups vaak geprezen om zijn geïntegreerde reinigingssystemen. Over de andere voor- en nadelen van Krups volautomatische koffiemachines kom je meer te weten in het volgende overzicht.

Advantages
 • Zeer gemakkelijk in gebruik
 • Zeer goede geïntegreerde reinigingssystemen
 • Zeer fijn schuim en optimale crema
 • Gelijktijdige bereiding van diverse specialiteiten
Disadvantages
 • Gedeeltelijk omslachtig legen van koffiedik
 • Geen uitneembare zetgroep
 • Kleine porties en niet genoeg ruimte voor hoge kopjes bij sommige volautomaten
 • Relatief hogere prijs

Krups volautomaten met melksysteem staan bekend om hun zeer fijn schuim. Een speciaal systeem om het brouwen te optimaliseren zorgt voor een optimaal crema. Met de zogenaamde twee-in-één aanraakfunctie kunnen verschillende specialiteiten tegelijk bereid worden.

Zoals bij alle andere fabrikanten zijn er ook bij Krups volautomatische koffiemachines enkele punten van kritiek. Zo is het legen van het koffiedik op sommige machines onhandig. Bij sommige volautomatische machines zijn de porties verhoudingsgewijs klein en de ruimte onder de tuit is onvoldoende voor hoge kopjes. Een ander nadeel is dat de Krups zetgroep permanent in de machine zit en dus niet schoongemaakt kan worden.

Sommige klanten vinden de prijzen van Krups te hoog. Je moet echter niet vergeten dat Krups voor zeer hoge kwaliteit staat en een van de topmerken op dit gebied is.

Welke alternatieven zijn er voor Krups volautomatische koffiemachines?

Krups biedt ook andere alternatieven dan volautomatische koffiemachines. Er zijn ook andere bekende fabrikanten van volautomatische koffiemachines.

Krups heeft de volgende alternatieven voor volautomatische koffiemachines in zijn assortiment

 • Filterkoffiezetapparaten: Filterkoffiezetapparaten zijn de betere keuze voor grote groepen, want er kan een hele pot mee bereid worden in plaats van slechts één of twee kopjes per zetbeurt. Bovendien heeft filterkoffie een intens en bitter aroma. Mensen die altijd filterkoffie hebben gedronken zullen moeilijk kunnen wennen aan de smaak van koffie uit volautomatische machines. Filterkoffiemachines zijn ook beter en gemakkelijker schoon te maken.
 • Nespresso capsule machines: Capsule machines hebben het voordeel dat hun aankoopprijs veel lager is dan die van volautomatische koffiemachines. Ze hebben echter een veel hogere bekerprijs dan volautomatische machines. Dus geldt de volgende vuistregel: hoe meer koffie je verbruikt, hoe meer het loont om in een volautomatische koffiemachine te investeren. Bovendien bevatten de capsules geen vers koffiepoeder. De keuze aan capsules is zeer beperkt omdat je gebonden bent aan de betreffende fabrikant. Met een volautomatische koffiemachine, daarentegen, kun je uit elke soort boon kiezen.
 • Espresso machines: Met espressomachines is de koffie veel sterker dan met volautomatische koffiezetapparaten. Je kunt kiezen uit filterhouders voor één en twee kopjes om een enkele of dubbele espresso te bereiden. Met het melkopschuimmondstuk kun je ook een romige cappuccino bereiden.

Andere populaire fabrikanten van volautomatische koffiemachines zijn onder andere: AEG, Bosch, DeLonghi, Jura, Miele, Philips, Saeco, Siemens of WMF.

Welke soorten Krups volautomatische koffiemachines zijn er en welke is de juiste voor jou?

Als je een Krups volautomatisch koffiezetapparaat wilt kopen, kun je kiezen uit twee verschillende alternatieven

 • Krups koffiezetapparaten met cappuccinofunctie met één druk op de knop
 • Krups koffiezetapparaten met melkopschuimmondstuk

De twee soorten Krups koffiemachines hebben elk hun eigen voor- en nadelen. Om je een beter idee te geven en je te helpen je beslissing af te wegen, presenteren we in de volgende hoofdstukken de verschillen en de voor- en nadelen.

Wat zijn Krups volautomatische koffiemachines met éénknops cappuccinofunctie en wat zijn hun voor- en nadelen?

Zoals de naam al doet vermoeden, is het melksysteem voor de cappuccino of latte macchiato al in Krups volautomatische koffiemachines geïntegreerd. Je kunt je favoriete koffie gemakkelijk en gemakkelijk bereiden met een druk op de knop. De melk wordt automatisch opgeschuimd en dan direct in het kopje met de koffie gemengd. Je hoeft de beker dus niet te verplaatsen.

Bij de One Touch koffiemachines van Krups wordt de melk via een slang direct uit het melkpak of een speciaal melkreservoir aangezogen. Het melkreservoir is ofwel in de machine geïntegreerd, ofwel verbonden met de volautomaat.

Zorg ervoor dat het ingebouwde melkreservoir uitneembaar is of voorzien van een koeleenheid, zodat de melk niet warm wordt tot het volgende gebruik en je ze op een ko ele plaats kunt bewaren.

Met de Krups koffiemachine met éénknops cappuccinofunctie maak je in een handomdraai een grote verscheidenheid aan koffiespecialiteiten met melkschuim. Je hoeft alleen maar op een knop te drukken. Deze modellen zijn echter ook wat duurder in aanschaf en zijn gevoeliger voor fouten.

Advantages
 • Gemakkelijke bereiding van koffiespecialiteiten met melk
 • Zeer grote keuze uit verschillende recepten
 • Tijdbesparende bereiding
 • Zelfreinigend melksysteem op sommige volautomatische machines
Disadvantages
 • Relatief hogere prijs
 • Hogere schoonmaakinspanning op modellen zonder zelfreinigend melksysteem
 • Meer foutbronnen door automatisering

Wat zijn Krups volautomatische koffiemachines met een melkopschuimingsmondstuk en wat zijn hun voor- en nadelen?

Krups koffiemachines met een melkopschuimingsmondstuk hebben een geïntegreerd mondstuk.

Er wordt onderscheid gemaakt tussen twee varianten: Of je moet de melk eerst in een apart bakje opschuimen en dan zelf door de bereide koffie mengen, of je moet het kopje na het bereiden van de koffie verplaatsen en onder het melkopschuimpijpje zetten.

Als je bedreven bent in het bereiden van melkschuim met het stoompijpje, kun je perfect melkschuim maken voor je gasten of voor jezelf. Omdat het een handmatig melksysteem is, of een melksysteem zonder éénknopsfunctie, is het minder vatbaar voor fouten en is het in verhouding goedkoper.

Deze modellen hebben echter geen zelfreinigend melksysteem. De bereiding is erg moeilijk voor beginners en het vergt oefening om het perfecte melkschuim te krijgen. Bovendien is de bereiding tijdrovender en ingewikkelder dan bij modellen met een éénknopsfunctie.

Advantages
 • Perfect melkschuim
 • Minder foutenbronnen
 • Verhoudingsgewijs goedkopere prijs
Disadvantages
 • Grote schoonmaakinspanning
 • Meer tijd nodig
 • Moeilijke bereiding

Zoals reeds gezegd vergt het opschuimen van melk voor perfect melkschuim enige oefening. We hebben een video uitgezocht die de juiste procedure uitlegt. Zo zul ook jij perfect melkschuim voor je koffiespecialiteiten kunnen bereiden.

Koopcriteria: Dit zijn de factoren die je kunt gebruiken om Krups koffiemachines te vergelijken en te beoordelen

In het volgende laten we je zien welke aspecten je kunt gebruiken om een keuze te maken tussen de verschillende modellen Krups koffiemachines.

De criteria die je kunt gebruiken om Krups volautomatische koffiemachines te vergelijken zijn:

Individuele instelling van de hoeveelheid koffie

Het is zeker nooit slecht om de hoeveelheid koffie individueel te kunnen instellen. Met Krups automatische koffiemachines die deze functie bieden, kun je de koffiehoeveelheid naar wens aanpassen, afhankelijk van de grootte van je kopje en je voorkeur.

Niet bij alle volautomatische koffiezetapparaten van Krups kun je de hoeveelheid koffie individueel instellen. Als je in deze functie geïnteresseerd bent, kun je je vooraf informeren op de Krups website. Vooral als je bekers in veel verschillende maten hebt, kan deze functie belangrijk voor je zijn.

Slijpmachine en instelbare maling

Er wordt onderscheid gemaakt tussen kegel- en schijvenmalers. Krups gebruikt roestvrijstalen kegelmolens in zijn automatische koffiezetapparaten. De meeste Krups automatische koffiezetapparaten hebben een handmatig instelbare molen (drie niveaus).

De maalgraad beïnvloedt het aroma van de koffie. Een instelbare maling is daarom handig, want iedereen geeft de voorkeur aan een andere smaak.

De volgende vuistregel geldt: hoe grover de maling, hoe wateriger de koffie en hoe minder het aroma zich kan ontwikkelen.

Slijpmachines kunnen gemaakt zijn van gehard staal of keramiek. Roestvrij staal is resistenter. Vooral met goedkope koffiebonen kan een steen ertussen komen en de keramische molen beschadigen. Het slijpproces is echter luider bij volautomatische machines van staal. Keramiek, daarentegen, is stil, roest- en smaakloos, maar duurder.

 • Kegelvormige slijpmachines: Dit zijn tweedeligeslijpmachines . De koffie komt door een trechter naar beneden om gebrouwen te worden. De afstand van de trechter verandert naar gelang de koffiesoort of de individuele instelling. De kegelslijpmachine wordt gekenmerkt door een zeer laag aantal omwentelingen en is daardoor minder gevoelig voor oververhitting.
 • Schijfslijpmachines: Deze vind je vooral bij de goedkopere modellen. Deze slijpmachines bestaan uit twee schijven. Je kunt de maling regelen door de afstand tussen de twee schijven in te stellen. Met schijfslijpmachines worden veel omwentelingen gemaakt, waardoor ze gemakkelijker warm worden. Dit kan het aroma beïnvloeden.

Melksysteem

Het melksysteem speelt een belangrijke rol bij de aanschaf van een volautomatische koffiemachine.

Afhankelijk van hoe vaak je graag koffiespecialiteiten met melk drinkt en hoeveel waarde je hecht aan romig melkschuim, moet je een melksysteem kiezen dat bij je past.

Krups maakt onderscheid tussen volautomatische koffiemachines met one-touch cappuccinofunctie en volautomatische koffiemachines met melkopschuimingsmondstuk/zonder one-touch cappuccinofunctie. De volgende tabel geeft een duidelijk overzicht van de kenmerken van de twee melksystemen.

Melksysteem Cappuccino met één druk op de knop Melkopschuim/stoompijpje
Gemakkelijke bereiding van koffiespecialiteiten met melk Ja Nee/Afhankelijk van het model Oefening of meer tijd nodig
Tijd nodig Met een druk op de knop Verplaats de beker of schuim de melk handmatig op in een apart bakje
Foutgevoeligheid Hoog Laag
Prijs Hoog Iets goedkoper
Reiniging Heel gemakkelijk met zelfreinigend systeem, ingewikkeld en tijdrovend met handmatig reinigen Regelmatig, handmatig schoonmaken
Kwaliteit van het melkschuim Hoog als het melksysteem regelmatig wordt schoongemaakt Hoog als het melksysteem regelmatig wordt schoongemaakt en je oefening hebt

Dus als je vaak koffie met melk drinkt en je wilt dat het snel en gemakkelijk gaat, is een koffiezetapparaat met cappuccinofunctie met één druk op de knop misschien een betere keuze voor je. Als je bedreven bent in het gebruik van een stoompijpje, is dit ook een optie voor je om perfect melkschuim te maken.

Ongeacht het type melksysteem, zorg ervoor dat je het melksysteem zorgvuldig en regelmatig schoonmaakt en lees vóór de aankoop de reinigingsvoorschriften.

Waterreservoir en bonenreservoir

Het waterreservoir en de bonenreservoirs zijn ook cruciale factoren om te overwegen voor je een Krups koffiemachine koopt.

Hoe meer koffie je drinkt, hoe groter de capaciteit van het waterreservoir en de bonencontainer moet zijn. Je moet echter geen bonenreservoir kiezen met een te grote inhoud, want de koffiebonen kunnen na verloop van tijd hun aroma verliezen.

Krups volautomatische koffiezetapparaten hebben meestal een waterreservoir met een inhoud van tussen de 1.7 en 2.3 liter. Deze capaciteit zou voldoende moeten zijn voor ongeveer 4-8 kopjes per dag. De bonencontainer van Krups automatische koffiezetapparaten heeft meestal een inhoud van tussen de 250 en 300 gram, wat voor normaal gebruik ruim voldoende is.

Voor kantoren of commercieel gebruik moet je echter voor grotere volumes gaan. In dat geval kies je een automatisch koffiezetapparaat met een bonenreservoir capaciteit tot 1,3 kilogram en een waterreservoir capaciteit van 3 liter of zelfs meer dan 5 liter.

Het waterreservoir moet uitneembaar zijn om gemakkelijk te kunnen vullen. Dit is meestal het geval met Krups machines.

Aantal recepten

Als je graag wisselt tussen verschillende koffievariaties, moet je een koffiezetapparaat met een groot aantal recepten aanschaffen. Vooral de Krups volautomatische koffiemachines met éénknops cappuccinofunctie schitteren met een grote keuze aan koffiespecialiteiten.

De meeste volautomatische koffiemachines met de One Touch Cappuccino functie van Krups bieden je de mogelijkheid om tot wel 19 verschillende koffie- en theevariaties te bereiden, zoals: Espresso, Dubbele Espresso, Koffie, Cappuccino, Latte Macchiato, Ristretto, Doppio, Americano, Flat White, Kruidenthee, Groene Thee, Zwarte Thee.

Krups volautomatische koffiemachines zonder de One Touch Cappuccino functie, die ofwel geen melksysteem hebben of met een stoompijpje werken, zijn goedkoper maar kunnen slechts een fractie van de recepten van een volautomatische One Touch machine bereiden.

Als je verschillende koffievariaties met melkschuim wilt maken, moet je overwegen een Krups volautomatische koffiemachine met éénknops cappuccinofunctie te kopen (bron: pixabay.com / Free-Photos).

Stoom- en heetwaterfunctie

Als je een volautomatische koffiemachine zonder cappuccinofunctie met één druk op de knop koopt, maar je drinkt ook graag koffiespecialiteiten met melk, moet je erop letten dat hij een melksysteem met melkschuim- of stoompijpje heeft. Als je ook graag thee drinkt, kan een heetwaterfunctie nuttig voor je zijn.

Als de koffiemachine een heetwaterfunctie heeft, levert hij heet water zonder koffiepoeder en kan dus ook gebruikt worden om thee te zetten. Als je een theedrinker bent, moet je alleen koffiemachines met deze functie overwegen.

De meeste Krups automatische koffiemachines hebben een melksysteem (met éénknops cappuccino functie of melkschuim/stoompijpje). Niet elke Krups automatische koffiemachine heeft een heet water functie. Als je er zeker van wilt zijn dat een stoompijpje en een heetwaterfunctie beschikbaar zijn, kun je het filter op de Krups homepage gebruiken om de treffers te beperken.

Bediening en automatiseringsgraad

Automatische koffiezetapparaten kunnen bediend worden via een multifunctionele draaischakelaar, afzonderlijke toetsen of een touchscreen display. In elk geval moet de bediening eenvoudig en intuïtief zijn, zodat je snel je weg in de machine kunt vinden.

De mate van automatisering is ook een belangrijk punt. Als je veel extra functies wilt, moet je meer geld investeren en een koffiezetapparaat kopen met veel automatische functies. Maar als de automatiseringsgraad te hoog is, kan de bediening ingewikkelder worden en kan het aantal foutbronnen toenemen.

Veel van Krups’ automatische koffiemachines hebben al een hoge mate van automatisering, maar de bediening is nog steeds intuïtief. Voorbeeldfuncties die sommige van de Krups machines te bieden hebben voor een comfortabeler gebruik zijn:

 • Programmeerbaar automatisch in- en uitschakelen
 • Automatisch reinigings- en ontkalkingsprogramma
 • Automatische dubbele maalcyclus
 • Ontkalkingsinstructies en -herinneringen
 • Automatisch detectiesysteem voor lege waterreservoirs
 • Automatisch melkpijpje

Wetenswaardigheden over Krups volautomatische koffiemachines

Hoe kan ik Krups volautomatische koffiemachines schoonmaken en ontkalken?

Volautomatische koffiemachines moeten regelmatig en zorgvuldig schoongemaakt worden om de levensduur van de machines te verzekeren en een goede koffiesmaak te behouden. Hoe vaak een volautomatische koffiemachine ontkalkt moet worden hangt af van de hardheid van het water en hoeveel de machine gebruikt wordt.

Hoe harder het water, hoe vaker de machine ontkalkt moet worden.

Als je je automatische koffiezetapparaat niet regelmatig schoonmaakt, kun je last krijgen van kalkaanslag, verstoppingen of een opeenhoping van bacteriën, schimmel of schimmel. Om je Krups automatische koffiezetapparaat te ontkalken, moet je Krups ontkalkers gebruiken, die je kunt vinden in de Krups accessoires winkel op de website.

Veel van de Krups volautomatische koffiemachines hebben een herinneringsfunctie voor ontkalken en schoonmaken, en ook geïntegreerde schoonmaak- en ontkalkingsprogramma’s, waarvan sommige automatisch lopen. Toch zijn er een paar dingen om rekening mee te houden. In de volgende tabel staan de belangrijkste onderhoudsinstructies voor de afzonderlijke elementen van Krups volautomatische koffiemachines.

Element Schoonmaken
Waterreservoir In de regel is het waterreservoir uitneembaar. Je kunt het gewoon uitspoelen met kraanwater. Je moet het een keer per dag schoonmaken en van tijd tot tijd afwasmiddel of ontkalkingstabletten gebruiken om kalkaanslag te verwijderen. Ververs het water dagelijks.
Bonenreservoir Om het bonenreservoir schoon te maken, maak je het gewoon schoon met een doek, warm water en een beetje afwasmiddel. Zorg ervoor dat je geen resten afwasmiddel achterlaat en dat de bak helemaal droog is voor je hem weer vult.
Brouwgroep en slijpmachine Op sommige machines zijn deze onderdelen niet vast geïnstalleerd en kunnen ze verwijderd worden. Spoel ze af met lauw water en gebruik geen schoonmaakmiddelen. Je moet ze ongeveer een keer per maand schoonmaken. Als ze in de machine ingebouwd zijn, kijk dan vóór de aankoop of je er gemakkelijk bij kunt.
Behuizing Alleen al om esthetische redenen moet je de behuizing regelmatig met een vochtige doek schoonmaken. Dit maakt het materiaal resistenter.
Koffiedikbakje en lekbak Het is het beste om het koffiedikbakje na elk gebruik of dagelijks te legen en kort om te spoelen om schimmelvorming te voorkomen. Het kan zelfs in de vaatwasser. Kijk in de gebruiksaanwijzing. Je moet ook de lekbak regelmatig schoonmaken en drogen.
Melkopschuimer Het belangrijkste is dat je het melkreservoir, de melkunit en de slangen schoonmaakt. Sommige machines hebben een zelfreinigend systeem. Is dat niet het geval, dan moet je deze onderdelen na elk gebruik of dagelijks grondig met heet water schoonmaken om ophoping van bacteriën te voorkomen. Je moet het melkapparaat ook regelmatig ontkalken (om de vier tot acht weken). Lees weer de aanwijzingen in de gebruiksaanwijzing.

Wat moet ik doen als het Krups koffiezetapparaat een fout weergeeft of niet meer goed werkt?

Als je Krups koffiezetapparaat een fout weergeeft of niet meer goed werkt, kun je relevante informatie vinden op de website van de fabrikant (bv. FAQ), in de gebruiksaanwijzing of op andere websites en forums.

Krups repareert je toestel zowel tijdens als na de garantieperiode. Er zijn verschillende reparatiecentra voor dit doel. Op de homepage kun je je postcode invoeren en het dichtstbijzijnde reparatiecentrum vinden. Je kunt er ook originele accessoires en vervangingsonderdelen krijgen.

Wat is de garantie voor Krups koffiemachines?

Algemene informatie over alle onderwerpen betreffende Krups volautomatische koffiemachines vind je op de Krups homepage.

Krups heeft internationale garantiebepalingen die voorzien in een garantieperiode van 2 jaar – te rekenen vanaf de datum van aankoop – voor materiaal- of fabricagefouten. De garantie is echter alleen geldig op vertoon van een aankoopbewijs en bij niet-commercieel en correct gebruik.

Je kunt het defecte apparaat persoonlijk naar een Krups servicecentrum terugbrengen of opsturen.

Hoe populair zijn Krups automatische koffiemachines?

Het is moeilijk te zeggen hoe populair het merk Krups is op het gebied van automatische koffiezetapparaten.

Er zijn veel concurrerende merken, zoals DeLonghi, Jura, Philips, Saeco, Siemens en nog enkele andere. Toch wordt Krups op veel testsites genoemd bij de populairste en beste merken op het gebied van volautomatische koffiezetapparaten. Je kunt dus aannemen dat Krups een heel bekend merk is met een goed imago.

Welke andere producten biedt Krups aan?

Krups produceert een grote verscheidenheid aan huishoudelijke elektrische apparaten, vooral voor de keuken.

Of het nu gaat om broodroosters, waterkokers, wafelijzers, keukenmachines, elektrische messen, blenders, koffiezetapparaten of zelfs een zwevende muts om het haar te drogen – Krups heeft een zeer gevarieerd assortiment, staat op alle gebieden voor hoge kwaliteit en heeft een uitstekend merkimago.

Beeldbron: Nd3000/ 123rf.com

Reviews