Last updated: 13-08-2021

How we pick our products

14Products analyzed

21Hours invested

7Studies researched

73Comments collected

Het is alleen zo dat we je vandaag een boek laten zien dat het leven van miljoenen mensen revolutionair veranderd heeft, en nee, we bedoelen geen zelfhulpboek, we bedoelen het Engelse woordenboek. Je leert er meer over en over de beste die op de markt zijn.

Het leren van verschillende talen helpt ons om beter voorbereid te zijn op zaken, reizen, nieuwe ervaringen, dat wil zeggen op het leven in het algemeen. Vooral Engels, dat een van de meest gesproken talen ter wereld is. Daarom is het nodig dat je een Engels woordenboek in je bezit hebt en wij helpen je het beste te kiezen.

We zijn niet zoals andere platforms, we denken wel degelijk aan jou en aan de twijfels die je kunt hebben als je een product koopt, wat het ook is. Daarom tonen we je relevante en gedetailleerde informatie, en ook de voor- en nadelen en varianten van een product. Met recensies van ReviewBox.com.mx krijg je het artikel dat je wilt.
Belangrijk om te weten

 • Het Engels woordenboek is een boek met duizenden definities in de Engelse taal, en ook synoniemen, antoniemen, lexicografische voorbeelden en nog veel meer. Het is een van de onmisbare producten in elk huis, vooral als je een student bent van moderne talen of Engels moet leren.
 • De drie varianten van woordenboeken brengen verschillende kwaliteiten die in bijzondere situaties helpen. Het eerste is het traditionele woordenboek, groot en met de meest volledige informatie. Het tweede is het zakwoordenboek, dat overal mee naartoe genomen kan worden. Als laatste voor kinderen, want de kleintjes verdienen een leuk boek.
 • Als je in een winkel voor duizenden woordenboeken staat, zijn het gebruik dat je ervan zult maken, de grootte, de soort omslag en de extra functies die het biedt, de factoren die bepalen welke je mee naar huis zult nemen. Dit is de enige manier om superieure koopcriteria toe te passen die je succes garanderen.

Beste Engels Woordenboek: Onze selectie

Koopgids: Wat je moet weten over een Engels woordenboek

Deze koopgids helpt je het juiste Engelse woordenboek te kiezen, dankzij alle informatie die je erin vindt. Het gaat er niet alleen om je te vertellen wat een Engels woordenboek is, maar ook om je alle details te geven die je aankoop kunnen beïnvloeden om de beste te krijgen.

Het Engelse woordenboek is het perfecte hulpmiddel om Engels te leren. (Foto: Наталия Когут / Pixabay)

Wat is een Engels woordenboek en wat zijn de voordelen ervan?

Engels woordenboek is een alfabetisch werk of boek dat informatie over verschillende woorden en hun definities in het Engels bundelt. Behalve definities kan het ook gegevens geven over herkomst, synoniemen, werkwoorden en grammaticale vormen, en voorbeelden van zinnen die met deze woorden verzonnen zijn.

Het zijn meestal vrij grote boeken, die soms met synoniemen, antoniemen en zelfs illustraties komen om het leren te vergemakkelijken. Voor moderne taalleerders is het onmisbaar, evenals voor iedereen die Engels wil leren.

Ongetwijfeld een uiterst belangrijk onderwijsinstrument. De markt voor Engelse woordenboeken is zo groot dat veel van de versies, van verschillende firma’s, bestsellers zijn met meer dan 30 miljoen verkochte exemplaren. Het is vrijwel zeker dat elk gezin in elk land ter wereld een woordenboek in deze taal heeft gehad of heeft.

Advantages
 • Gemakkelijk te gebruiken
 • Een geweldig leermiddel
 • Ze hebben illustraties, lexicografische tabellen, synoniemen, antoniemen en werkwoorden
 • Aangepast aan elk niveau en elke leeftijd
 • Zuinig
Disadvantages
 • Ze zijn meestal erg groot om mee te nemen
 • Het lettertype is meestal erg klein
 • Het helpt je om de woorden afzonderlijk te kennen en niet conextueel of orationeel

Traditioneel, zak- of kinderwoordenboek Engels – Waar moet je

op letten? Je bent vast bekend met de verschillende varianten van het Engelse woordenboek, en als je dat niet bent, is het goed dat je dat wel doet, vooral als je van plan bent binnenkort een van deze boeken te kopen. Deze drie soorten beogen in wezen hetzelfde: je iets leren, maar zijn gericht op verschillende doelgroepen of voor verschillende omstandigheden.

Traditioneel: Bijna iedereen in je bibliotheek heeft het typische enorme, zware woordenboek met meer dan 50.000 definities, meerdere illustraties en andere kenmerken die ze tot favoriet van professoren maken. Het is het exemplaar dat de meeste informatie bevat, maar dat door zijn afmetingen nauwelijks mee naar buiten genomen kan worden.

Pocket: Om het probleem van het Engelse woordenboek op te lossen en het overal mee naar toe te kunnen nemen, werd de zakeditie gemaakt, veel kleiner maar met minder informatie dan het traditionele exemplaar. Dit werd de bondgenoot van de leerlingen. Een ander voordeel is dat de prijs lager is dan die van de vorige.

Voor kinderen: Ook de jongste leden van de familie kunnen gebruik maken van dit handige hulpmiddel met het Engels woordenboek voor kinderen. Het bevat de meest elementaire definities, vergezeld van mooie illustraties en veel kleuren, zodat ze zich kunnen amuseren terwijl ze een nieuwe taal leren. Hij is slanker dan de vorige.

Traditioneel Pocket Voor kinderen
Aantal definities Minimaal 70.000 definities Minimaal 30.000 definities Minimaal 100 definities
Illustratie Half geïllustreerd Half geïllustreerd Geïllustreerd
Prijs Caro Regular Goedkoop

Koopcriteria

Er zijn duizenden en duizenden modellen Engelse woordenboeken, dus er maar een voor je gebruik kiezen is niet zo gemakkelijk als het klinkt. Maar we helpen je bij die zo belangrijke beslissing door de volgende factoren aan te reiken om je te helpen elk product te beoordelen

 • Gebruikt
 • Maat
 • Soort dekking
 • Extra mogelijkheden

Gebruik

De belangrijkste factor om een Engels woordenboek te kopen is om het te kunnen gebruiken om te leren, om cadeau te geven, dat wil zeggen de functie die ieder van ons eraan geeft. Hier vertellen we je niet alleen wat je met Engelse woordenboeken kunt doen, we geven je ook advies naar gelang de functie die je in je dagelijks leven aan dit product zult geven.

Taalstudent: Elke taalstudent is verplicht een Engels woordenboek in zijn bibliotheek te hebben, beter is het als het er twee zijn. We raden de aankoop aan van een zakwoordenboek om mee naar je instelling te nemen zonder rugklachten te krijgen, en van een traditioneel om de maximale hoeveelheid informatie thuis te hebben.

Professional op andere gebieden: Engels de voertaal in de zakenwereld. Om je horizon te verbreden en persoonlijk en beroepsmatig te groeien, is het aan te bevelen Engels te leren en een goede leermeester is een zakwoordenboek of een traditioneel Engels woordenboek. Doe je voordeel met lexicale voorbeelden, werkwoorden en fonetische vormen.

Reizen: Hoe geweldig is het om te reizen, nieuwe plaatsen en gewoonten te leren kennen Maar hoe verwarrend kan het zijn als je geen flauw benul hebt van Engels. Je hoeft niet de taal te kennen van elk land dat je bezoekt, alleen Engels, dat neutraal is en gemakkelijk te begrijpen. Hiervoor raden we aan een zakwoordenboek te kopen.

Kinderen leren: Als je wilt dat je kind of een kleintje dat je dierbaar is deze verbazingwekkende taal leert, geef hem dan de kinderversie van het Engelse woordenboek. Als je ze van jongs af aan vertrouwd maakt met de taal zal het ze gemakkelijker afgaan, plus ze hebben een creatieve, leuke en geïllustreerde inhoud zodat ze zich nooit zullen vervelen. Een andere factor om rekening mee te houden bij het kopen van Engelse woordenboeken is de

Grootte

van het woordenboek, om redenen die je wel zult kennen. Weet je nog dat je bij je grootmoeder thuis komt en dat ze in haar bibliotheek een enorm woordenboek heeft liggen dat op een kerkbijbel lijkt? Nou, je zou het zeker niet in je kleine handtas willen hebben.

Small: Het kleine Engelse woordenboek is een woordenboek in zakformaat waarvan de afmetingen tussen 10 en 15 cm lang en 10 en 11 cm breed zijn. Perfect om mee te nemen naar de les, op welk niveau je ook zit, voor op reis of voor professioneel gebruik.

Medium: Het medium woordenboek is gewoonlijk enkele centimeters langer dan het kleine en enkele centimeters korter dan het grote. De afmetingen variëren van 15 tot 17 cm in lengte en van 11 tot 14 cm in breedte. Het Engels woordenboek voor kinderen heeft meestal dit formaat, dat garant staat voor beter kijken en plezier. Koop het voor je kleintje!

Large: Zowel kinderwoordenboeken als traditionele woordenboeken hebben een groot formaat dat sterk kan variëren. De gebruikelijke maat is 20 of 25 cm lang bij 15 tot 18 cm breed. Er is echter een enorm Engels woordenboek, zozeer zelfs dat elke vrij voor een enkele letter staat.

Wist je dat? Larousse is een Franse uitgeverij, in 1852 mede opgericht door Pierre Larousse, die woordenboeken en encyclopedieën in verschillende talen aanbiedt.

Soorten omslag

Iets dat duurzaamheid, stevigheid, schoonheid of soepelheid geeft aan het Engelse woordenboek is het soort omslag dat het heeft, een van de belangrijkste elementen van elk soort boek. Het is zo belangrijk dat het als een van de belangrijkste aankoopfactoren beschouwd moet worden.

Soft: Het zachte omslag is gemaakt van een zacht, soepel en vooral voordelig karton. Deze laatste reden geeft het veel afzet op de markten. De goedkoopheid is echter niet het enige positieve aan deze modellen, maar ook de flexibiliteit, die het gemakkelijker maakt om inhoud te zoeken zonder met het boek te vechten.

Hard: Hoe kun je niet van een Engels hardcover woordenboek houden? Alle boeken met dit soort omslag zien er eleganter uit en zijn beschermd tegen kleine ongelukjes zoals het morsen van vloeistoffen. Het nadeel? Het is aanzienlijk duurder dan de zachte kaft, maar als je peso’s beschikbaar hebt aarzel dan niet want het is een geweldige koop.

Wist je dat? Larousse is een Franse uitgeverij, mede opgericht in 1852 door Pierre Larousse, die woordenboeken en encyclopedieën in verschillende talen aanbiedt”.

Extra elementen

Woordenboeken zijn niet alleen maar boeken met een stel definities en dat is het dan, ze hebben ook andere elementen of kenmerken die de totaalervaring verbeteren. Hiervan hangt ook de waarde van het woordenboek af, en daarom beschouwen we het als een andere koopfactor.

Synoniemen en antoniemen: Antoniemen en synoniemen zijn belangrijke kenmerken in de Engelse taal om je meer variatie te geven. Niets zegt meer over iemand dan de breedte van zijn woordenschat en dat kan een Engels woordenboek garanderen als het synoniemen en antoniemen heeft.

Werkwoorden: Ben je aan het leren, dan is er niets beter dan de werkwoorden en hun vervoegingen te hebben in het woordenboek dat je overweegt te kopen! Of het nu een zakwoordenboek is of niet. Het gaat niet alleen over het werkwoord “to be”, maar ook over andere werkwoorden die in het dagelijks leven en in je werk heel belangrijk zijn.

Lexicale tabellen: Als je in het Engels lexicale vragen hebt, kun je jezelf helpen met de lexicale tabellen die in veel woordenboeken staan. Stel je voor dat je op school een toets of examen moet maken, maar je hebt een vraag over de woordenschat. Geen probleem, kijk maar in de tabellen in het woordenboek.

Illustraties: Voor zowel kinderen als volwassenen is het super nuttig, levensreddend en vermakelijk om een visuele gids te kunnen hebben voor het woord dat we zoeken. Semiotiek is een belangrijk aspect van alle leren, betekenis en beeld kunnen samenkomen om je meer steun te geven. Doe je voordeel met de beelden!

Voorbeelden: Er is geen gemakkelijker manier om een andere taal te leren dan met alledaagse voorbeelden, Engelse woordenboeken die deze extra eigenschap hebben zijn perfect voor mensen die bezig zijn de taal te leren. Zowel pocket als traditionele hebben ze, het is aan jou om er een van te kiezen.

(Zichtbare foto: olegdudko / 123RF)

Reviews