Laatst bijgewerkt: 07-06-2022

Onze selectiecriteria

17Onderzochte producten

65Bestede uren

29Beoordeelde onderzoeken

205Verzamelde opmerkingen

Een zwaard is een wapen dat gebruikt wordt in gevechten van dichtbij. Het kan gezwaaid worden om de vijand te raken, of in hem gestoken worden als hij te ver weg is om er helemaal mee te kunnen zwaaien. Zwaarden zijn er al van voor de opgetekende geschiedenis en waren een van de eerste wapens die ooit door de mens gemaakt werden (samen met speren). Ze zijn er in veel verschillende vormen en maten, maar vallen over het algemeen onder twee categorieën; Korte zwaarden die ongeveer zo lang zijn als je onderarm, en Longswords die langer zijn dan dat.
Zwaard: Bestsellers en huidige aanbiedingen

Beste zwaard: Onze selectie

Zwaai in actie met het Sword Art Online Dark Repulser Kirito Kirigaya Zwaard.

Zoek je een zwaard dat zowel stijlvol als dodelijk is? Zoek niet verder dan het Sword Art Online Dark Repulser Kirito Kirigaya Zwaard. Dit zwaard is gemaakt van PU schuimmateriaal, dat lijkt op rubber, zodat je er uit alle macht mee kunt zwaaien zonder je zorgen te maken dat je jezelf of anderen verwondt. De afmetingen zijn ongeveer 80 cm (31.5 inches), en het komt in twee delen: de duistere repulser en de elucidator. De levering duurt meestal 8-15 werkdagen, dus je kunt dit zwaard in een mum van tijd in je handen hebben.

De perfecte replica van Roronoa Zoro’s zwaard

Deze katana is de perfecte replica van Roronoa Zoro’s zwaard uit de anime One Piece. Het lemmet is gemaakt van bamboe en is zorgvuldig afgewerkt om er net echt uit te zien. Het heeft een totale lengte van 103 cm en een lemmetlengte van 70 cm. Het handvat is omwikkeld met een touw dat zich beter aan je handpalm aanpast, waardoor het gemakkelijk vast te pakken is en je maximaal comfort biedt bij het gebruik. Deze katana kan gebruikt worden voor rollenspel, decoratie, verzameling, krijgskunsttraining of als het beste geschenk voor vrienden en familie die fan zijn van One Piece.

Rollenspel voor 3 tot 8-jarige jongens en meisjes

Op dit moment is het genoemde product niet leverbaar bij de leverancier. Daarom hebben wij het vervangen door een ander product met soortgelijke kenmerken. Meld een probleem.

Das Problem mit diesem Produkt wurde gemeldet. Danke!

Dit is het perfecte rollenspel voor 3 tot 8-jarige jongens en meisjes die een creatieve geest hebben en honger naar avontuur. Het spel is op veiligheid getest volgens Europese en Amerikaanse veiligheidsvoorschriften, volledig flexibel, stabiel en veilig door het gebruik van kwaliteitsschuim zonder harde kern. Verkleed je meteen als ridder met deze geschenkset, ideaal voor verjaardagen, Kerstmis, carnaval of Halloween. Hij is gemaakt van zacht EVA schuim met gedetailleerde zeefdruk die jarenlang plezier geeft. Het Deense ontwerp legt de nadruk op kwaliteit en vormgeving om kinderen te inspireren actief te spelen.

Zwaard: Vaak gestelde vragen

Welke soorten Zwaard zijn er en wat bepaalt een goed product?

Er zijn veel soorten zwaarden in de wereld. Het meest eenvoudige is een recht zwaard, dat zowel voor snijdende als stekende aanvallen gebruikt kan worden. Dan is er een bijl-zwaard dat aan de ene kant een lemmet heeft en aan de andere een bijlkop; het kan ook snijden of steken, afhankelijk van hoe je het gebruikt. Vervolgens hebben we gebogen zwaarden zoals kromzwaarden en sabels, die je meer reikwijdte geven dan rechte zwaarden maar niet zo doeltreffend zijn om je vijand te steken (al doen ze nog wel pijn). Tenslotte zijn er tweehandige wapens zoals grootzwaarden met lange handvaten om hun zware zwaarden in evenwicht te houden – deze doen er langer over om te zwaaien maar raken harder als ze raken.

Een goed zwaard is een goed uitgebalanceerd wapen dat in veel situaties gebruikt kan worden. Het moet een scherpe rand en punt hebben, met voldoende gewicht om het vaart te geven zonder overdreven zwaar te zijn. Het gevest moet comfortabel in je hand passen voor langdurig gebruik; de greep mag niet wegglijden als het nat of bezweet is. Je moet je op je gemak voelen met het evenwicht van het zwaard terwijl je het rondzwaait (het moet niet aanvoelen als een verlengstuk van jezelf). Probeer zo mogelijk verschillende zwaarden uit voor je er een koopt, zodat je weet wat voor jou goed voelt.

Wie moet een zwaard gebruiken?

Zwaarden zijn geweldig voor iedereen die van een afstand schade wil kunnen aanrichten. Ze hebben het grootste bereik van alle wapens, en kunnen met hun gebiedsaanvallen meerdere vijanden tegelijk raken. Als je iets zoekt waarmee je dichtbij kunt komen zonder zelf al te veel schade op te lopen, zijn zwaarden niet je beste keus.

Op basis van welke criteria moet je een Zwaard kopen?

Het belangrijkste wat je in een zwaard moet zoeken is de kling. Het moet van hoog koolstofstaal gemaakt zijn en het moet een scherpe rand hebben die goed zijn snede kan houden. Vervolgens wil je er zeker van zijn dat het handvat comfortabel is en goed in je hand past, zodat je niet uitglijdt als je ermee zwaait of stoot. Kijk tenslotte hoe stevig alles aan het zwaard aanvoelt; als er iets niet goed aanvoelt, koop het dan niet.

Het eerste waar je op moet letten is de aanvalssnelheid van het zwaard. Deze bepaalt hoe snel je karakter met zijn zwaard zwaait, en beïnvloedt dus ook je schade per seconde (DPS). Een hogere aanvalssnelheid betekent een snellere DPS. Als twee Zwaarden dezelfde basisstats hebben maar verschillende snelheden, kun je alleen al om deze reden beter die met een hogere snelheid kiezen.

Het volgende dat je moet nagaan zijn de effecten of eigenschappen, zoals +% critical hit kans of +X vuur/zuur/bliksemschade bij het aanvallen van monsters van bepaalde element-types enz. Deze kunnen je algemene gevechtsprestaties in bepaalde situaties sterk verbeteren, dus zorg ervoor dat ze niet te laag zijn in vergelijking met andere soortgelijke zwaarden voor je ze van handelaars koopt.

Wat zijn de voordelen en nadelen van een zwaard?

Voordelen

De voordelen van een zwaard zijn dat het heel snel is, en gebruikt kan worden om uit alle richtingen aan te vallen. Het heeft ook het vermogen om met gemak door pantser te snijden.

Nadelen

De nadelen van een zwaard zijn dezelfde als van elk ander wapen. Het is zwaar, en als je niet weet hoe je het goed moet gebruiken, dan kan je tegenstander van dat feit profiteren.

Winkelgids: Alles wat u moet weten

Welke merken en fabrikanten zijn vertegenwoordigd in onze review?

In onze review presenteren we producten van verschillende fabrikanten en leveranciers. De lijst bevat producten van de volgende merken en fabrikanten:

Wat is de prijsklasse van de aanbevolen producten?

De goedkoopste Zwaard in onze review kost ongeveer EUR en is ideaal voor klanten die bewust met hun geld omgaan. Degenen die bereid zijn meer geld uit te geven voor betere kwaliteit, kunnen echter ook ongeveer EUR uitgeven voor een van de duurdere producten.

Waarom kun je me vertrouwen?

Recensies