Laatst bijgewerkt: 23-08-2021

Onze selectiecriteria

13Onderzochte producten

18Bestede uren

6Beoordeelde onderzoeken

68Verzamelde opmerkingen

Welkom bij Sweetesthome. Orde is een element dat in elk aspect van ons leven aanwezig moet zijn, vooral op het werk, want het helpt de productiviteit te verhogen en betere resultaten te bereiken dankzij de organisatie van kleine dingen. Dit bereik je met potloodetuis.

Op kantoor gaat comfort hand in hand met een ordelijke verdeling van werkmateriaal, want als je het nodig hebt, weet je precies waar je het kunt vinden, zodat je taken sneller uitgevoerd kunnen worden. Daarom zijn etuis onmisbaarder dan je denkt.

Waarschijnlijk weet je, als het tijd is om de aankoop te doen, niet goed welke eigenschappen je bij je keuzemogelijkheden moet beoordelen of vergelijken, wat het keuzeproces bemoeilijkt. Als dit bij jou het geval is, hoef je je helemaal geen zorgen te maken, want via dit artikel kom je de meest relevante aspecten van het product te weten.
Belangrijk om te weten

  • Een etui is in principe een organiser voor schrijfwaren, vooral voor uit de vrije hand schrijven, zoals potloden of pennen en hun toebehoren. Ze bestaan uit een ruimte, als een zakje of in gleuven, om de voorwerpen in te leggen, zodat ze niet verloren raken.
  • Er zijn tegenwoordig veel verschillende modellen op de markt, wat je in verwarring kan brengen bij het kiezen van de juiste. Er zijn twee bijzondere soorten die je moet kiezen: etui’s, die een grotere inhoud hebben, en verdeel-etuis, die één voorwerp tegelijk ordenen.
  • Voor je een definitieve beslissing neemt, is het belangrijk dat je bepaalde aspecten in gedachten houdt en je ervan bewust bent, die je in staat stellen het ene model met het andere te vergelijken, en je helpen het meest geschikte te kiezen. Factoren als materiaal, aantal compartimenten, gebruik en sluiting zijn van belang.

Beste zaak: Onze selectie

Koopgids: Wat je moet weten over hoesjes

Nadat je vertrouwd geraakt bent met de drie beste hoesjes in de ranglijst hierboven, is het plaatje voor dit artikel misschien iets duidelijker. Het is echter belangrijk dat je, voor je je aankoop doet, op de hoogte bent van bepaalde voorwaarden en factoren die je uiteindelijke keuze bepalen.

De perfecte koffer kan uren studeren gemakkelijker maken. (Foto: lightfieldstudios / 123rf.com)

Wat zijn etuis?

Een etui is, in een notendop, een houder, meestal van stof, waarin verschillende voorwerpen passen, meestal pennen, potloden, gummen, of elk hulpmiddel dat gebruikt wordt om uit de vrije hand te schrijven, en ook hun werkaccessoires.

Ze worden veel gebruikt in kantoren, waar het maken van aantekeningen routine is, of door leerlingen van elke leeftijd. Ze kunnen van één tot drie en vier vakken bevatten, afgesloten met verschillende sluitingen, zodat je je schrijfgerei in categorieën kunt indelen, wat het nog gemakkelijker maakt ze te vinden als je ze nodig hebt.

Wat zijn de voordelen

van etuis?
Een van de vele voordelen van etuis is het scheiden en organiseren van voorwerpen, want elk etui kan voor één soort schrijfgereedschap dienen. Bovendien zijn ze zeer bestendig, water beschadigt ze niet, en ze beschermen de voorwerpen erin, zodat ze niet verloren gaan.

Waarschijnlijk lijkt het op dit moment het perfecte product, en de waarheid is dat het erg goed en nuttig is. Maar net als elk ander artikel op de markt hebben koffers voor- en nadelen, die belangrijk zijn om te weten, want het geeft je meer zekerheid over wat je koopt.

Voordelen
  • Het houdt de voorwerpen veilig binnenin
  • Het wordt niet door water beschadigd
  • Het organiseert de nodige voorwerpen op één plaats
  • Het kan overal mee naar toe genomen worden.
Nadelen
  • Lastig schoon te maken
  • Gemakkelijk te bevlekken
  • Sluitingen verslechteren na verloop van tijd.

Etui’s of etuis met potloodverdelers – waar moet je op letten?

Bij het winkelen krijg je waarschijnlijk te maken met allerlei etuis, elk met hun eigen voor- en nadelen. Onder hen zullen er bepaalde opties zijn die je meer zullen bevallen dan andere, en er zijn twee bijzondere waar je op moet letten, namelijk etui’s en etuis met potloodverdelers.

Etuismet etui’s: Dit is het meest gebruikelijke model, en het model met de meeste ruimte. Het bestaat uit een etui met een of meer ritsen, die leiden naar ruime vakken, waarin een groot volume aan voorwerpen past. Elk potlood zit los binnenin, en zijn uitstekend geschikt voor de schooletappe.

Pennenetuis met potloodverdelers: Een serieuzer, delicater en praktischer model, maar met beperkte ruimte. Deze etui is een platte versie van de vorige, die in elk vak wanden heeft, waarin ringen zitten waarin de potloden gestoken worden, zodat je ze sneller kunt vinden.

Etuis met potloodverdelers
Netheidsgraad Medium Hoog.
Ruimte Zeer ruim, perfect voor veel potloden Beperkt, gleuven bepalen de capaciteit
Praktisch Middelmatig-hoog. Hoog
Grootte Groots, neemt ruimte in. Slank, neemt niet veel plaats in

Hoeveel kost een etui?

Tijdens het koopproces is een van de aspecten die het vaakst de aandacht van de klant trekken de prijs, dus is het belangrijk dat je daar rekening mee houdt voor je je aan je keuze waagt. In het geval van etuis kunnen de prijzen variëren naargelang de kwaliteit, de hoeveelheid ruimte of het materiaal, maar over het algemeen is het een heel voordelig product.

Als je overweegt een eenvoudig etui te kopen, met niet veel ruimte, voor een paar potloden die je op kantoor hebt, kun je eenvoudige en elegante modellen vinden in 100 MXN en 200 MXN. Als je iets groters en ruimers nodig hebt, lopen de prijzen op tot 300 MXN, met of zonder gleuven.

Waar koop je een etui?

De plaats waar je het product koopt moet zorgvuldig geanalyseerd worden, want het is de bedoeling dat je toegang hebt tot verschillende mogelijkheden, waarbij je de juiste kiest naar gelang je behoeften. In het geval van fysieke winkels zijn de Papelería Mesones en Papelería México in dit geval het meest aan te bevelen.

Als je het type klant bent dat de voorkeur geeft aan online winkelen, zijn er talloze websites waar je je etui kunt kopen, met een grote verscheidenheid aan modellen en betaalbare prijzen. Voorbeelden als Papelería Omega, Baco of Pedidos, zijn websites waar je uitstekende mogelijkheden vindt.

Andere uitstekende mogelijkheden zijn altijd Amazon Mexico en Mercado Libre Mexico, waar je niet alleen van thuis uit je aankoop kunt doen, maar ook met zekerheid, want je kunt de meningen van het publiek en de reputatie van de verkoper zien. Bovendien heb je de bescherming van de pagina op je bestelbon.

Aankoopcriteria

Nu zou je al een duidelijk beeld moeten hebben van wat de koffers zijn en welke het beste bij je passen. Het is echter belangrijk dat je, voor je een definitieve beslissing neemt, bepaalde aspecten in gedachten hebt waarmee je vergelijkingen tussen het ene en het andere model kunt maken, zodat je de beste kunt kiezen.

Materiaal

Het materiaal waarvan de koffer gemaakt is, is een van de belangrijkste elementen om te analyseren, want afhankelijk ervan weet je hoe lang hij meegaat als je hem eenmaal gekocht hebt, en ook waar hij tegen bestand is en waar niet tegen. Gewoonlijk zijn er twee hoofdmaterialen die voor koffers gebruikt worden.

Stof: Dit is het meest voorkomende materiaal. Van alle beschikbare materialen is het het gemakkelijkst schoon te maken, want het kan direct in de wasmachine. Ze zijn zacht en licht, en omdat ze van buigzaam materiaal gemaakt zijn, passen ze gemakkelijk in elk deel van je tas, hoe vol die ook is.

Plastic: Deze modellen zijn moderner, hard en stevig, niet buigzaam. Ze hebben een elegantere en serieuzere presentatie, zodat ze meer geschikt zijn voor een kantooromgeving. Hun inhoud is niet groot, maar ze hebben meestal gleuven om de potloden binnenin te ordenen, waardoor ze praktischer zijn.

Sluiting

Het belangrijkste beveiligingselement dat in etuis gebruikt wordt, is de sluiting, die verantwoordelijk is voor het opbergen van alle elementen die in het etui bewaard worden. Daarom moet je vóór de aankoop letten op het soort sluiting.

Rits: Dit is de meest voorkomende en meest gebruiktesluiting in potloodetuis, hoewel ze niet de meest veilige is. Hij is gemakkelijk te openen, wat erg praktisch is bij het uitnemen van de voorwerpen in de koffer, maar daardoor zijn ze niet zo veilig. Ze zijn goed voor schoolomgevingen, vanwege de gemakkelijke hanteerbaarheid.

Kleefsluiting: Ze zijn minder typisch, omdat ze soms wat omslachtig te openen zijn. Deze sluiting bestaat uit twee vellen stof die door het materiaal waarvan ze gemaakt zijn, klittenband, met elkaar verbonden zijn en moeilijk los te maken zijn. Ze zijn meestal aan te bevelen voor het opbergen van voorwerpen die er niet regelmatig uitgehaald zullen worden.

Het slot op de koffer is de belangrijkste manier van beveiligen, dus je moet er een kiezen die het beste bij je past. (Foto: lightfieldstudios / 123rf.com)

Aantal vakken

Er zijn verschillende modellen etuis met een bepaald aantal vakken, waardoor er meer voorwerpen in kunnen, en ze beter georganiseerd kunnen worden.

Eén vak: Dit is het eenvoudigste model van allemaal, ideaal voor voorwerpen in een enkele categorie, zoals pennen, bijvoorbeeld. Ze zijn erg ruim en nuttig, hoewel ze geen interne indeling mogelijk maken.

Twee vakken: Dit is het middelste niveau wat kastafstand betreft. Meestal heeft een groot eerste vak, en een kleiner tweede vak voor specifieke voorwerpen. Perfect om gelijksoortige voorwerpen te scheiden, zoals pennen van twee kleuren, bijvoorbeeld.

Drie of meer vakken: Dit type model is bijzonder ruim, en maakt een heel praktische interne sortering en opslag van verschillende voorwerpen mogelijk zonder ze te vermengen. Ze zijn over het algemeen bijzonder handig op gebieden als kunst en tekenen, of in kantoren.

Afhankelijk van de omgeving waarin je je etui zult gebruiken, zullen sommige modellen meer geschikt zijn dan andere, daarom is het heel belangrijk dat je weet hoe je het gaat gebruiken als je het eenmaal gekocht hebt.

Schoolgebruik: Als de etuis in een schoolomgeving gebruikt zullen worden, voor universiteitslessen, middelbare school, een cursus of iets dergelijks, zijn de grotere het handigst, met twee of drie vakken, en zonder scheidingsgleuven, omdat je grote hoeveelheden schrijfmateriaal zult gebruiken, en je ze allemaal op één plaats moet hebben.

Kantoorgebruik: Kantoorkoffers kunnen het zich veroorloven eenvoudiger en kleiner te zijn, want je hebt er niet meerdere middelen voor nodig om aantekeningen te maken; modellen met gleuven zijn uitstekend, want ze houden de boel netjes en helpen je je potlood of pen snel te vinden.

(Uitgelichte foto bron: Lightfieldstudios/ 123rf.com )

Waarom kun je me vertrouwen?

Recensies