Laatst bijgewerkt: 11-03-2022

Onze selectiecriteria

30Onderzochte producten

47Bestede uren

19Beoordeelde onderzoeken

220Verzamelde opmerkingen

Een witte map is een map die ingesteld is om in de Finder als wit te verschijnen. Om dit te doen, moet je eerst een nieuwe map aanmaken en dan de kleur ervan veranderen vanuit het Get Info venster (zie Figuur 3-4).

Figuur 3-4. Het Get Info venster voor elk bestand of elke map kan gebruikt worden om veel van zijn attributen aan te passen; hier veranderen we de achtergrondkleur van het weergavevakje van een pictogram
Beste Witte map: Onze selectie

Witte map: Vaak gestelde vragen

Welke soorten White Folder zijn er en wat bepaalt een goed product?

Antwoord: Er zijn twee soorten Witte Mappen. De eerste is de “Witte Map” die je kunt krijgen van een queeste in Hoofdstuk 2, en die één vakje heeft voor een voorwerp en geen vakjes voor vaardigheden. Dit type Witte Map kan niet opgewaardeerd of in een andere vorm geëvolueerd worden; het blijft altijd zoals het is, tot je het gebruikt om iets anders te maken (zie hieronder). Het tweede type heet een “Zuivere Witte Map”, die je krijgt bij het voltooien van bepaalde queesten in de hoofdstukken 3 tot en met 5. Zuiver Witte Mappen hebben drie vaardigheidsslots maar slechts één voorwerpsslot zoals hun tegenhanger hierboven; ze kunnen ook in andere vormen evolueren met materialen die je tijdens je avonturen vindt.

Een goede Witte Map heeft veel troeven in handen. Het moet goed geschreven zijn, met een interessant plot en personages die voor de lezer relateerbaar zijn. De schrijfstijl is ook belangrijk; als jij niet in het verhaal kunt komen door slechte grammatica of spelfouten, dan is de kans groot dat anderen dat ook niet zullen doen. Tenslotte is er de presentatie – hoe ziet je boek eruit? Is het gemakkelijk te lezen op mobiele apparaten? Past alles bij elkaar op een manier die visueel logisch is? Al deze factoren spelen mee of iemand je werk zal willen oppakken en het een kans geven.

Wie moet een witte map gebruiken?

Antwoord: Iedereen die meer greep op zijn financiën wil krijgen. De Witte Map is voor mensen die controle over hun geld willen hebben, en niet andersom. Het is ook geweldig als je een onregelmatig inkomen hebt of zelfstandige bent (wat betekent dat je uitgaven van maand tot maand kunnen verschillen).

Op basis van welke criteria moet je een Witte Map kopen?

Je moet een White Folder kopen als je het als je hoofdmes wilt kunnen gebruiken. Het is het meest veelzijdige van alle messen en kan zowat elke taak aan die op zijn weg komt. Het enige waarvoor ik het niet zou aanraden is het hakken door bot, maar dan zijn er waarschijnlijk toch maar weinig mensen die dat echt regelmatig doen.

Het eerste wat je moet controleren is de kwaliteit van het papier. Als het niet dik genoeg is, zullen je foto’s er na een paar jaar vervaagd en oud uitzien. Je moet er ook op letten dat er geen drukfouten of vegen op een bladzijde in je album staan.

Wat zijn de voordelen en nadelen van een witte map?

Voordelen

De witte map is een prima manier om met je eigen ontwerp aan de slag te gaan. Het is ook de perfecte optie voor wie iets eenvoudigs, maar toch elegant en professioneel wil.

Nadelen

Het grootste nadeel is dat je het niet voor veel verschillende dingen kunt gebruiken. Het is niet echt ontworpen om als dagelijkse map gebruikt te worden, dus als je iets veelzijdigers zoekt dan is dit misschien niet de beste optie voor jou.

Winkelgids: Alles wat u moet weten

Welke merken en fabrikanten zijn vertegenwoordigd in onze review?

In onze review presenteren we producten van verschillende fabrikanten en leveranciers. De lijst bevat producten van de volgende merken en fabrikanten:

  • JAM Paper
  • VANRA
  • Esselte

Wat is de prijsklasse van de aanbevolen producten?

De goedkoopste Witte map in onze review kost ongeveer 3 EUR en is ideaal voor klanten die bewust met hun geld omgaan. Degenen die bereid zijn meer geld uit te geven voor betere kwaliteit, kunnen echter ook ongeveer 21 EUR uitgeven voor een van de duurdere producten.

Waarom kun je me vertrouwen?

Recensies