Last updated: 07-06-2022

How we pick our products

18Products analyzed

65Hours invested

20Studies researched

152Comments collected

Een wasgeur is een product dat je wasgoed parfumeert. Het kan gebruikt worden in de wasmachine of als toevoeging voor het handwassen van kleding.
Wasgeur: Bestsellers en huidige aanbiedingen

Beste wasgeur: Onze selectie

Geurdepot: De frisse manier om je textiel te begeuren

Dit product is perfect om je textiel een frisse, langdurige geur te geven. De scent depot capsules geven bij elke beweging een beetje geur af, waardoor het een optimaal alternatief is voor wasverzachter. De lichte en individueel doseerbare geur is geschikt voor alle soorten textiel, ook voor microvezel, functionele kleding en handdoeken. Het is dermatologisch getest en verkrijgbaar in vier verschillende geuren: lente, roos, zomer en fris.

De perfecte wasgeur: Was Parfum

At this moment the product mentioned is not available from the supplier. That is why we have replaced it with another one with similar characteristics. Report a problem.

Das Problem mit diesem Produkt wurde gemeldet. Danke!

Zoek je een wasparfum dat sterk van geur is maar zacht voor je kleren? Zoek niet verder dan ons wasparfum. Onze buitengewone ingrediënten en essences van hoge kwaliteit zorgen voor een langdurige frisse ervaring. Gecreëerd door Franse meesterparfumeurs, maakt ons wasparfum zeker indruk met zijn bloemige samenstelling. Dankzij de Freshplex technologie zijn de geurmoleculen in staat diep in de stof door te dringen en onaangename geurtjes te neutraliseren. Geef je wasgoed een intense geurbeleving met ons waswapen, dat geschikt is voor alle textiel, ook functionele en sportkleding. Onze op water gebaseerde en biologisch afbreekbare formule is niet alleen zacht voor de kleding, maar ook voor de natuur en het milieu.

Scent Depot Capsules: De perfecte manier om je textiel fris en schoon te laten ruiken

Zoek je een product dat je textiel extra lang fris en schoon laat ruiken? Zoek niet verder dan deze geurdepot capsules. Met een klein beetje beweging komt de geur vrij, waardoor het een geweldig alternatief is voor wasverzachters. Het is ook geschikt voor alle soorten textiel, waaronder microvezel, functionele kleding en handdoeken. Je kunt het in de wasmachine gebruiken en in de droger in combinatie met de dr. beckmann droogbal mogelijk. De geurintensiteit licht en individueel gedoseerd maakt het perfect voor iedereen die op zoek is naar een subtiele geur. Plus, het is dermatologisch getest, zodat je weet dat het geen irritatie of huidproblemen zal veroorzaken.

Dr Beckmann Scent Depot Capsules

Zoek je een manier om je kleren de hele dag fris te laten ruiken? Zoek niet verder dan de Dr. Beckmann Scent Depot Capsules. Deze capsules geven bij elke beweging een beetje geur af, zodat je altijd lekker ruikt. Ze zijn ook een optimaal alternatief voor wasverzachter omdat ze geschikt zijn voor alle textiel, ook voor microvezel en functionele kleding. Bovendien zijn ze dermatologisch getest en verkrijgbaar in vier verschillende geuren: lente, roos, zomer en fris.

Wasgeur: Vaak gestelde vragen

Welke soorten wasgeur zijn er en wat bepaalt een goed product?

Er zijn twee soorten wasgeur. De eerste is een vloeibaar additief dat je aan je wascyclus toevoegt en de tweede is een spuitbus die je vóór het wassen rechtstreeks op de kleding aanbrengt. Beide werken goed, maar ik gebruik liever de vloeistof omdat ik gemakkelijker kan afmeten hoeveel geurstof ik in mijn was wil (ik gebruik ongeveer 1/4 kopje per was). Plus, er komt geen afmeten aan te pas als je er een paar druppels uit een flesje etherische olie of zelfs gewoon water aan toevoegt.

Een goed wasparfum moet lang in de was kunnen blijven, en niet na een of twee wasbeurten vervagen. Het moet ook een aantrekkelijke geur hebben die je kleren fris en schoon laat ruiken.

Wie moet een Wasmiddelgeur gebruiken?

Iedereen die zijn wasgoed lekker wil laten ruiken. Dit is een perfect cadeau voor iedereen die zelf de was doet, of iemand anders het voor hem laat doen.

Op basis van welke criteria moet je een Wasgeur kopen?

De belangrijkste factor is je budget. Ga voor de beste Laundry Fragrance die je je kunt veroorloven. Kun je dat niet, probeer dan op z’n minst een product te krijgen met meer mogelijkheden dan andere producten in zijn prijsklasse.

Kijk goed naar de levering en de garantie die je voor je Laundry Fragrance krijgt. Het is zeer aan te bevelen aanbiedingen met geld-terug-garantie te kiezen, want daarmee kun je je geld terugkrijgen als je niet tevreden bent met je aankoop.

Wat zijn de voordelen en nadelen van een Wasgeur?

Voordelen

Wasmiddelengeuren zijn een geweldige manier om geur aan je wasgoed toe te voegen zonder de extra kosten van het kopen van geuroliën of andere geurige producten. Ze kunnen in elke soort wasmachine gebruikt worden, ook in hoogrendementsmachines. De geurstoffen maken geen vlekken op kleding en ze hoeven na gebruik niet uitgespoeld te worden.

Nadelen

Het grootste nadeel van een wasparfum is dat het niet zo lang blijft zitten als een luchtverfrisser of plug-in. Een wasgeur kan alleen in de wasmachine gebruikt worden, dus je moet het elke keer gebruiken als je de was doet om er enig voordeel van te hebben. Ook als iemand de geur niet lekker vindt die hij ruikt als zijn kleren uit de droger komen, dan kan het zijn dat hij denkt dat er iets slecht ruikt en op zoek gaat naar wat er in zijn huis stinkt.

Winkelgids: Alles wat u moet weten

Welke merken en fabrikanten zijn vertegenwoordigd in onze review?

In onze review presenteren we producten van verschillende fabrikanten en leveranciers. De lijst bevat producten van de volgende merken en fabrikanten:

  • CHENHANG
  • Friendly
  • KIFRA

Wat is de prijsklasse van de aanbevolen producten?

De goedkoopste Wasgeur in onze review kost ongeveer 7 EUR en is ideaal voor klanten die bewust met hun geld omgaan. Degenen die bereid zijn meer geld uit te geven voor betere kwaliteit, kunnen echter ook ongeveer 23 EUR uitgeven voor een van de duurdere producten.

Reviews