Last updated: 07-06-2022

How we pick our products

23Products analyzed

62Hours invested

25Studies researched

176Comments collected

Een voerbak is een bak waarin het voedsel van je huisdier wordt bewaard. Het kan van metaal, plastic of hout zijn en het moet een deksel hebben om het voedsel vers te houden.
Voerbak: Bestsellers en huidige aanbiedingen

Beste voerbak: Onze selectie

De Welltobe Voerbak voor huisdieren: Automatisch, Aanpasbaar, en Betrouwbaar

Als je een automatische voederautomaat voor huisdieren zoekt die ervoor zorgt dat je harige vriend nooit honger heeft, zoek dan niet verder dan de Welltobe Pet Food Feeder. Dit slimme apparaat kan geprogrammeerd worden om tot 6 maaltijden per dag te geven, elk met 1-48 porties van 12g/0.5oz brokjes. De grootte van de brokjes is instelbaar voor een soepele uitgifte zonder verstopping, en het hele maaltijdplan wordt permanent bijgehouden, zelfs als het apparaat opnieuw wordt opgestart. Bovendien heeft deze voederbak een verbeterde geluidsopname zodat je je huisdieren met een boodschap van 10 seconden naar hun voer kunt roepen. En bij een stroomstoring houden de 4 D formaat batterijen (niet meegeleverd) het voederhuisje aan de praat tot de stroom weer hersteld is. Met zijn gebruiksvriendelijke bedieningspaneel en anti-aanraaktoetsen is deze aanpasbare voederautomaat ideaal voor honden, katten en kleine dieren van allerlei afmetingen.

De voerbak voor huisdieren: Een gemakkelijke manier om het voedsel van je huisdier te bewaren

De Pet Food Bowl is een prima manier om het voer van je huisdier in te bewaren. De extra brede opening en het afneembare deksel maken het gemakkelijk bij het voer te komen, en de transparante dop laat je zien hoeveel voer er nog over is. De uitgesneden handgrepen aan de zijkant maken hem gemakkelijk op te tillen, en de antislip rubber voetjes houden hem op zijn plaats. Het gemakkelijk schoon te maken ontwerp maakt het eenvoudig om na je huisdier op te ruimen.

2-in-1 automatische voedsel- en waterautomaten

Heb je een druk huisdier dat altijd onderweg is, dan zijn deze 2-in-1 automatische voer- en waterdispensers perfect voor jou. Met een inhoud van 3,8 liter kan elke dispenser genoeg voer en water bevatten voor ongeveer 7 dagen voor kleine huisdieren en 3 dagen voor grotere dieren. De anti-slip basis voorkomt dat je huisdier de dispensers omstoot, terwijl de rubberen strips op de bodem voorkomen dat ze wegglijden.

Pedomus Automatische Voederautomaat voor huisdieren: Maak je nooit meer zorgen dat je huisdier honger krijgt.

Deze automatische voederautomaat is perfect voor de drukke huisdiereigenaar. Je kunt hem verbinden met je 2.4g wifi en je mobiele telefoon gebruiken om de levertijd en het aantal porties in te stellen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat niemand je huisdier te eten geeft terwijl jij weg bent. De emmer met een inhoud van 4 l kan tot 1,5 kg voer bevatten, waardoor hij zeer geschikt is voor katten of kleine-middelgrote honden. Dankzij de matte doorschijnende vormgeving kun je op elk moment het resterende voer controleren. Er is ook een droogzak boven de graanton om het voer vers te houden. Dit pedomus automatisch kattenvoerbakje gebruikt hoogwaardige materialen zoals ABS plastic en nylon USB netsnoer (inbegrepen) en een dubbele voeding uit batterijen of een wandlader (niet inbegrepen). Met een stijlvol en beknopt ontwerp zal dit product in elk huis mooi staan, terwijl het praktisch en duurzaam is. We verzenden vanuit Duitsland en het duurt slechts 3-7 dagen van bestelling tot levering. Ons doel is kopers praktische en hoogwaardige producten te leveren die ze graag zullen gebruiken.

Voerbak: Vaak gestelde vragen

Welke soorten voerbak zijn er en wat bepaalt een goed product?

Voederbakken zijn van verschillende materialen gemaakt en hebben verschillende kenmerken. Ze kunnen in twee hoofdcategorieën verdeeld worden, metalen voederbakken en plastic voederbakken. Metaal is het meest gebruikte materiaal voor een paardenvoerbak omdat het langer meegaat dan andere soorten materialen, maar er zijn ook enkele nadelen aan het gebruik van metaal. Woon je bijvoorbeeld in een gebied waar in de wintermaanden vaak sneeuw valt, dan zullen je paarden bij hun voedsel moeten kunnen, ook als de grond bedekt is met sneeuw of ijs, wat betekent dat ze misschien niet bij hun hooi kunnen komen zonder hulp van jou (of een ander). Dit kan betekenen dat je een manier nodig hebt om ze gevoed te houden tot het voorjaar aanbreekt, dus dit kan het hebben van een metalen voederbak onpraktisch maken voor veel mensen die geen zin hebben in extra werk bovenop de zorg voor hun dieren het hele jaar door. Een ander nadeel van stalen of aluminium voederbakken is dat deze metalen de neiging hebben na verloop van tijd te roesten, wat het schoonmaken bemoeilijkt nadat je paarden er elke dag uit gegeten hebben – vooral als ze regelmatig natvoer zoals luzernepellets eten. Anderzijds heeft plastic ook zijn eigen problemen, zoals het feit dat het vatbaarder is dan metalen om onder druk te barsten door

Een goede voederbak is er een waarin je je voer kunt bewaren en het droog houden. Hij moet ook een deksel hebben, zodat je geen voer verliest als het regent of sneeuwt. De bak moet gemakkelijk te verplaatsen zijn, maar niet te groot voor het beoogde doel. Als je de bak als buitenbewaarbak gebruikt, let er dan op dat er geen roest aan de binnenkant of buitenkant van de bak zit, want als dat wel zo is, dan eten je dieren hun voedselbron weg, waardoor ze ziek kunnen worden van het eten van besmette stukjes metaal in hun voedsel.

Wie moet een Feed Bin gebruiken?

Voederbakken zijn ideaal voor iedereen die een klein huisdier heeft, zoals konijnen of cavia’s. Ze kunnen ook gebruikt worden om voedsel en traktaties in te bewaren voor grotere huisdieren zoals honden, katten of zelfs paarden.

Op basis van welke criteria moet je een voederbak kopen?

Het eerste waar je op moet letten is de grootte van je kudde. Heb je een kleine kudde, dan is het waarschijnlijk het beste er een te kopen met een inhoud van ongeveer 50 pond of minder. Zo kun je gemakkelijk schoonmaken en voeren zonder je zorgen te hoeven maken dat je de bak te vol stopt (wat verspilling kan veroorzaken). Heb je daarentegen grotere vogels zoals kalkoenen of ganzen, die gemiddeld meer voedsel eten dan kippen, zoek dan iets groters qua volume – misschien minstens 75-100 pond. Het hangt er allemaal van af wat voor soort vogel(s) uit deze voederbak gaan eten.

Controleer de specificaties van een voederbak voor je er een koopt. Er zijn veel dingen om op te letten, en we hebben er hieronder een paar opgesomd:

Wat zijn de voor- en nadelen van een Feed Bin?

Voordelen

De voerbak is een prima manier om het voer van je paard vers en schoon te houden. Het helpt ook verspilling voorkomen door te voorkomen dat de paarden te snel eten of hun voedsel verspillen.

Nadelen

De nadelen van een voerbak zijn dat hij niet zo gemakkelijk te gebruiken is, en dat het voer nat kan worden.

Winkelgids: Alles wat u moet weten

Welke merken en fabrikanten zijn vertegenwoordigd in onze review?

In onze review presenteren we producten van verschillende fabrikanten en leveranciers. De lijst bevat producten van de volgende merken en fabrikanten:

  • Rosvola
  • ACE2ACE
  • keeeper

Wat is de prijsklasse van de aanbevolen producten?

De goedkoopste Voerbak in onze review kost ongeveer 10 EUR en is ideaal voor klanten die bewust met hun geld omgaan. Degenen die bereid zijn meer geld uit te geven voor betere kwaliteit, kunnen echter ook ongeveer 45 EUR uitgeven voor een van de duurdere producten.

Reviews