Last updated: 07-06-2022

How we pick our products

26Products analyzed

60Hours invested

12Studies researched

149Comments collected

Vileda Robotstofzuigers zijn een nieuwe generatie stofzuigers die ontworpen zijn om het schoonmaken van je huis gemakkelijker en handiger te maken. Ze gebruiken innovatieve technologie, waaronder de nieuwste robot-navigatiesystemen, om alle delen van je vloer schoon te maken zonder dat je een vinger hoeft op te steken.
Vileda robot stofzuiger: Bestsellers en huidige aanbiedingen

Beste vileda robot stofzuiger: Onze selectie

De Vileda VR 102: De perfecte stofzuiger voor drukke gezinnen.

De Vileda VR 102 is de perfecte stofzuiger voor drukke gezinnen of iedereen die zijn huis wil opruimen zonder een vinger uit te steken. Deze innovatieve zuigrobot werkt in twee standen – auto en slaap – voor je gemak. In de automatische stand maakt de VR 102 je vloeren zelfstandig schoon, terwijl hij in de slaapstand stil werkt zodat je ongestoord je dag kunt voortzetten. De XL zuigopening en enorme zuigkracht werken over de hele breedte van de robotstofzuiger, zodat je snel en gemakkelijk kunt schoonmaken. Plus, eenvoudig onderhoud betekent dat je geen uren hoeft te besteden aan pogingen om deze stofzuiger soepel te laten werken. Het extra grote vuilreservoir met krachtig dubbel filtersysteem en een inhoud van 500 mL neemt veel vuil op, zodat je het tijdens het schoonmaken niet hoeft te legen. En omdat hij geoptimaliseerd is voor harde vloeren, overwint de VR 102 gemakkelijk randen en laagpolige tapijten. Hij is ook ontworpen met een geringe hoogte van 8 cm, zodat hij betrouwbaar onder meubels kan stofzuigen. Of je nu een probleemloze manier zoekt om je vloeren schoon te houden of een assistent wilt om in huis te helpen, de Vileda VR 102 is perfect voor jou.

Topchargeur: De veilige en betrouwbare manier om je toestellen op te laden

Zoek je een betrouwbare en veilige manier om je apparaten op te laden? Zoek niet verder dan de Topchargeur. Deze ce en rohs gecertificeerde lader is ontworpen met het oog op veiligheid, met functies als overspanningsbeveiliging, oververhittingsbeveiliging, kortsluitbeveiliging, en overbelastingsbeveiliging. Bovendien is de externe voeding compatibel met zowel 230 v ac dc input 100 ~ 240 v ac 50 – 60 hz. En met zijn lengte van 120 cm heb je voldoende reikwijdte om hem aan te sluiten waar je maar wilt.

Vileda Stofzuiger Robot Vervangende Oplader

Dit is de perfecte vervanging voor je stofzuigrobot. De cargador esp. werkt met alle modellen van de Vileda relax cleaning 142861, stofzuiger vileda cleaning robot c8, stofzuiger vileda a9, vileda m-448a, vileda m-488a en stofzuiger viledad rhd30w240100. Met een vermogen van 24v en een snoerlengte van 110 cm is deze lader precies wat je nodig hebt om je stofzuiger op zijn best te laten werken.

Vileda VR One / 302 / VR 102 / VR 201 / VR 303 Robotstofzuiger

Als je een eersteklas schoonmaakervaring zoekt, zoek dan niet verder dan de Vileda VR One / 302 / VR 102 / VR 201 / VR 303 Robotstofzuiger. Deze stofzuiger wordt geleverd met 4x zijborstels, 5x HEPA filters, en een zachte microvezel poetsdoek om je vloeren tegen krassen te beschermen. Het HEPA filter is bijzonder efficiënt in het uitfilteren van stof in de lucht, en we raden aan de accessoires om de 2 maanden (filter), 6-12 maanden (rolborstel), en 3-6 maanden (zijborstel) te vervangen.

Vileda robot stofzuiger: Vaak gestelde vragen

Welke soorten Vileda Robotstofzuigers zijn er en wat bepaalt een goed product?

Er zijn drie verschillende soorten Vileda Robotstofzuigers, de VR100, VR200 en de nieuwe VR300. Het belangrijkste verschil tussen de drie is dat ze een grotere capaciteit hebben om vuil op te vangen.

De beste Vileda Robotstofzuiger zal een combinatie van kenmerken hebben die hem gemakkelijk te gebruiken, effectief in het schoonmaken en duurzaam maken. Hij moet zich ook gemakkelijk over obstakels kunnen verplaatsen, zodat je alle ruimten van je huis met gemak kunt schoonmaken.

Wie zou een Vileda Robotstofzuiger moeten gebruiken?

De Vileda Robotstofzuiger is een geweldig product voor iedereen die zijn huis schoon en opgeruimd wil houden zonder het zelf te hoeven doen. Hij is perfect voor drukbezette mensen, mensen met huisdieren of allergieën, ouderen of zwakken – eigenlijk iedereen.

Op basis van welke criteria moet je een Vileda Robotstofzuiger kopen?

De belangrijkste factor ben jij. Wat zeggen je behoeften en voorkeuren over het product? We raden je aan een Vileda Robotstofzuiger te kiezen die beantwoordt aan wat je nu en in de toekomst nodig hebt, niet alleen aan wat populair is of hoog aangeschreven staat.

Je moet het gewicht van een Vileda Robotstofzuiger vergelijken. Het is belangrijk dat je een lichtgewicht model kiest, zodat het veel gemakkelijker te hanteren en op te bergen is als het niet gebruikt wordt. Kijk ook hoe gemakkelijk of moeilijk het is om je nieuwe stofzuiger op te laden voor je er een koopt.

Wat zijn de voordelen en nadelen van een Vileda Robotstofzuiger?

Voordelen

De Vileda Robotstofzuiger is de perfecte combinatie van een stofzuiger en een robot. Hij maakt je vloeren schoon zonder dat je een vinger hoeft op te steken. Dit betekent dat hij tot 90 minuten per keer kan schoonmaken, wat het schoonmaken veel gemakkelijker maakt dan ooit tevoren.

Nadelen

De Vileda Robotstofzuiger is geen goedkope stofzuiger. Hij kost ongeveer £ 300, wat voor sommige mensen vrij duur kan zijn. Hij heeft echter wel het voordeel dat hij je huis kan schoonmaken zonder dat je ook maar iets hoeft te doen.

Winkelgids: Alles wat u moet weten

Welke merken en fabrikanten zijn vertegenwoordigd in onze review?

In onze review presenteren we producten van verschillende fabrikanten en leveranciers. De lijst bevat producten van de volgende merken en fabrikanten:

  • Vileda
  • CARGADOR ESP.
  • LIUYI-1

Wat is de prijsklasse van de aanbevolen producten?

De goedkoopste Vileda robot stofzuiger in onze review kost ongeveer 16 EUR en is ideaal voor klanten die bewust met hun geld omgaan. Degenen die bereid zijn meer geld uit te geven voor betere kwaliteit, kunnen echter ook ongeveer 50 EUR uitgeven voor een van de duurdere producten.

Reviews