Laatst bijgewerkt: 19-08-2021

Onze selectiecriteria

15Onderzochte producten

26Bestede uren

6Beoordeelde onderzoeken

84Verzamelde opmerkingen

Ben je al verschillende keren je huissleutels kwijtgeraakt? Als je antwoord ja is, kun je misschien beter een slim slot aan je beveiligingssysteem toevoegen. Maar voor je een definitieve beslissing neemt, nodigen we je uit te genieten van de authentieke inhoud die we je in deze editie van ReviewBox brengen.

We hebben het hier over een toestel van de nieuwe generatie met functies die zelfs de meest veeleisende smaak aanspreken. Hij kan bediend worden via een mobiel toestel of een afstandsbediening. Met andere woorden, als het eenmaal op de deur van je huis of kantoor geïnstalleerd is, hoef je je geen zorgen meer te maken over het bij de hand hebben van de sleutels.

De technologie maakt dit apparaat tegenwoordig tot een aantrekkelijk voorwerp. Het mooiste is nog dat je het kunt zien Het is gemakkelijk genoeg om naar eigen behoefte in te stellen. Lees verder en leer meer over slimme sloten in deze aflevering van ReviewBox. Met de informatie die we je geven, zal het gemakkelijker zijn een koopbeslissing te nemen.
Belangrijk om te weten

 • Het is een mechanisme dat aan deuren wordt toegevoegd om de veiligheid te versterken. Het is intelligent omdat, in tegenstelling tot het traditionele slot, slechts enkele presentaties een sleutel nodig hebben om het te bedienen, in combinatie met technologische aanvullingen.
 • We laten je zien welke de twee soorten zijn die het meest door gebruikers gevraagd worden. We bedoelen de traditionele die met een wachtwoord geactiveerd worden, en de onzichtbare die een programmeerbare afstandsbediening vereisen.
 • Identificatie, accessoires, installatie en toepassingen. Dit zijn de 4 aankoopcriteria die we voor je uitgezocht hebben. Een zorgvuldige analyse ervan helpt je de modellen te vergelijken die op de online markt te koop zijn.

Beste slim slot: Onze selectie

Vraag je je af welk slim slot je moet kopen? Bekijk de inhoud van deze sectie waar we met je een lijst delen van de top 3 beoordelingen van gebruikers die op het internet aankopen deden. Besteed aandacht aan elk detail, want dat komt van pas als je het product meeneemt.

Koopgids

Bekijk deze essentiële gids op basis van de details van het slimme slot. Je vindt er alles wat je moet weten over dit ultramoderne product, dat in staat is de ruimte waarin je het plaatst te beveiligen. Je zult zien dat je je na het lezen van dit materiaal klaar voelt om een definitieve keuze te maken.

Verzeker je van het welzijn van je gezin met behulp van een slim slot. (Foto: Olena Kachmar/123rf.com)

Wat is een slim slot en wat zijn de voordelen ervan?

We bedoelen hier een beveiligingsmechanisme dat vooral in deuren ingebouwd is. Het kan ook op ramen, laden en kasten aangebracht worden. Het wordt op afstand bediend met een spraakcommando via een mobiel toestel, met een vingerafdruk of door eenvoudig het wachtwoord op het toetsenbord in te voeren.

Dankzij de technologische innovatie hebben fabrikanten de beveiliging van deze toestellen verbeterd. Daarom kan iedereen ze gebruiken, zolang hij maar weet hoe dat moet. Bovendien zijn ze gemakkelijk te installeren, hebben ze een automatisch vergrendelingssysteem, en accepteren ze de instelling van eventuele gastcodes.

Maar dat is nog niet alles. Slimme producten worden op de markt gepresenteerd als een alternatief dat de modernisering van interne processen in huis of op kantoor vergemakkelijkt. Zo bieden ze de mogelijkheid om de traditionele manier van bediening van een slot met sleutels die gemakkelijk verloren kunnen gaan, achterwege te laten.

Voordelen
 • Verhoogt de veiligheid
 • Biedt beperkte toegang
 • Ideaal voor alle soorten deuren
 • Maakt gecodeerde programmering mogelijk
 • Bediening op afstand
Nadelen
 • Kan gehackt worden
 • Gevoelig voor fysieke aanvallen
 • Vergrendelt bij ontlading
 • Slimme modellen zijn duur
 • Wordt geleverd in materialen van lage kwaliteit

Traditioneel of onzichtbaar slim slot – waar moet je op letten?

Je vindt verschillende soorten producten op de markt. Daarom zijn we gemotiveerd om je kennis te laten maken met de meest voorkomende. Bekijk de kenmerken van elke optie en bepaal welke het beste bij je persoonlijke behoeften past, steeds rekening houdend met de plaats die je wilt beveiligen.

Traditional. Het heeft een toetsenbord bestaande uit 3 of 4 kolommen met cijfers en symbolen. Het is een heel praktische variabele voor wie zijn huis of zakelijke bezittingen wil beschermen. Anderzijds is hij gemakkelijk te installeren, want hij bedekt maar een klein oppervlak van de deur.

Omdat hij uitsluitend voor binnen gebruikt wordt, kun je hem ook in garderobes, kamers en kelders plaatsen. Hij werkt echter wel op AA batterijen, iets om rekening mee te houden voor je hem mee naar huis neemt, want de lading van de batterijen bepaalt hun levensduur. Het dient soms als back-up methode voor conventionele sloten.

Onzichtbaar. Hij valt op tussen de gebruikelijke modellen omdat hij geen cilinder in zicht heeft waarmee hij gemanipuleerd kan worden. Daarom is de geprogrammeerde werking van een afstandsbediening of mobiele telefoon nodig om hem te bedienen. Het is populair geworden als een onzichtbaar slim slot, dat zich aan de binnenkant bevindt.

Zo is het in staat om een gewone houten of metalen deur om te toveren tot een maximaal beveiligingssysteem. Wie besluit dit product te kopen, moet er rekening mee houden dat de afstandsbediening op batterijen werkt, net als het slot. Bovendien heeft het knoppen om in geval van nood handmatig te openen en te sluiten.

Traditioneel Onzichtbaar
Zichtbaarheid Ja Nee
Installatie Extern Intern
Batterijen 4 AA alkaline batterijen 2 AA alkaline batterijen
Noodprotocol No Ja
Inbraakbeveiliging Middelmatig Hoog

Hoeveel kost

een slim slot?

Alvorens sloten te kopen moet je weten dat de kosten variëren naargelang de geïntegreerde technologie. Eentje met een toetsenbord verkoopt bijvoorbeeld voor tussen de 500 MXN en 6.700 MXN. Die met afstandsbediening zijn geprijsd van MXN 650 – MXN 8.000, extra accessoires niet meegerekend.

Als ze onmiddellijke stem-, gezichts- en vingerafdrukherkenning bieden, hebben ze een geschatte waarde van MXN 850, die kan oplopen tot MXN 6.000. Evenzo zijn modellen die werken als aanvulling op professionele sloten met geïntegreerde sleutels op het internet verkrijgbaar van 400 MXN – 4.500 MXN.

Waar koop je een slim slot?

Koop het materiaal van je keuze vanuit het comfort van je huis. Alles wat je hoeft te doen is de websites van de hieronder genoemde winkels te bezoeken. Best Buy, Cerraduras Digitales, EZON MX, Samsung, Home Depot, Omnitec, Mercado Libre, Amazon Méxco en SETEHO hebben een keur aan producten voor ieders smaak.

Als je liever persoonlijk een vertrouwde winkel bezoekt, overweeg dan een bezoek aan TYCONSA, IQ Multiprox, BTC Cancún, Código Comunicaciones y Servicios, Cerrajerías Chapultepec, Tesa, CETEC en Cerraduras Elegantes. Bovendien heb je op deze gespecialiseerde sites de gegarandeerde hulp van deskundigen op het gebied.

Koopcriteria: factoren die je in staat stellen verschillende modellen van slimme sloten te kopen en te beoordelen

We heten je van harte welkom in het belangrijkste segment van onze levering over technologische sloten. Hier vind je kwaliteitsmateriaal over de factoren waarmee je de kwaliteiten kunt vergelijken van de verschillende modellen die op het internet te koop zijn

 • Identificatie
 • Toevoegingen
 • Toepassingen
 • Installatie

Identificatie

We zijn er zeker van dat je je wel eens afgevraagd hebt hoe slimme sloten werken. Het is juist deze factor die bepaalt hoe je hem zult gebruiken vanaf het moment dat hij geïnstalleerd is. Kies er een met het herkenningssysteem waar je je op korte, middellange en lange termijn prettig bij voelt.

Bluetooth. Doe je je belangrijkste activiteiten vanaf je mobiele telefoon? Neem een exemplaar mee naar huis dat door dit mechanisme geactiveerd wordt. We bevelen het vooral aan omdat je er de poorten mee kunt openen en sluiten met alleen een identificatiecode, die je bijvoorbeeld met gasten kunt delen.

Wifi. Als je je aangetrokken voelt tot procesautomatisering, overweeg dan de aanschaf van een product dat werkt via je Wifi-verbinding thuis of op het werk, waarop je telefoon is aangesloten. Dit mechanisme is in staat alleen je persoonlijke wachtwoord te herkennen, zodat je fraude en diefstal vermijdt.

Biometric. Wil je een geavanceerd technologisch apparaat? Kies bij voorkeur voor een biometrisch slot om de veiligheid van je bedrijf, zaak of privé-instelling te versterken. Maak gebruik van zijn vermogen om fysieke kenmerken zoals stem, gezicht, vingerafdruk en iris te identificeren.

Complementeert

Om optimaal te werken moeten deze toestellen gecombineerd worden met speciaal daarvoor ontworpen accessoires. Hier laten we je zien welke je bij je online aankoop moet meenemen, want soms moet je ze apart meenemen, omdat ze niet bij het product geleverd worden.

Batterijen. Kijk in de beschrijving van het voorwerp om te zien welk type batterijen het nodig heeft. Houd er rekening mee dat meestal traditionele en onzichtbare sloten 2 of 4 AA batterijen nodig hebben. Vergeet niet ze te vervangen volgens de aanbevelingen van de fabrikant om te voorkomen dat de apparatuur niet meer werkt.

Mobiele telefoon. Als je overweegt toestellen aan te schaffen die processen automatiseren dankzij hun Wifi- of Bluetooth identificatiesysteem, raden we je aan een mobiele telefoon van de nieuwste generatie iOS of Android bij de hand te hebben. Houd er rekening mee dat ze zonder een van deze twee accessoires niet werken.

Afstandsbediening. Spreekt het idee om een onzichtbaar slim slot te kopen je aan? Dan is het goed om hem te koppelen aan een afstandsbediening. Kijk of het apparaat apart wordt verkocht. Als dat zo is, zoek er dan een waarvan de eigenschappen de programmering van het apparaat garanderen.

Toepassingen

Er zijn vooral twee soorten omgevingen waarin je van de functies van deze apparaten moet genieten. Denk goed na over welke presentatie past bij de behoeften van de kamer en van de mensen die er dagelijks wonen. Kijk eens naar het volgende om de juiste beslissing te nemen.

Domestic. Wil je het welzijn van je gezin verzekeren? We raden je aan een traditioneel nachtslot met ingebouwd toetsenpaneel te kopen. Leg het in de binnenkamers van het huis, in kleerkasten en laden. Bedenk ook dat het handig zal zijn als het gaat om de bescherming van persoonlijke bezittingen.

Business. Als je nu je eigen zaak hebt, kun je het beste onzichtbare, biometrische slimme eenheden aan je beveiligingssysteem toevoegen, en zelfs met Wifi of Bluetooth identificatiemogelijkheden. Waarom? Zo heb je de modernste modellen die passen bij de privacy mechanismen.

Combineer sloten met verschillende beschermingsmechanismen. (Foto: Andriy Popov / 123rf.com)

Installatie

Waar installeer je het slot? Gelukkig zijn er maar twee gemakkelijk te begrijpen alternatieven en hier zijn ze. Kijk of een of beide geschikt zijn voor de toepassingen die je in gedachten hebt. Bedenk dat een verkeerde keuze je doelen kan beïnvloeden.

Interieur. Gelukkig is elke variabele geschikt voor binnenruimten zoals slaapkamers, studio’s en bergruimten, want die moeten niet tegen slechte weersomstandigheden kunnen. In die zin is onze suggestie dat je er een kiest met een traditioneel of op afstand bediend identificatiesysteem.

Outdoor. Anderzijds, als het toestel buiten geïnstalleerd moet worden, is het beter een slot te zoeken met een beschermend metalen frame. Zo zijn slimme onzichtbare exemplaren een prima optie voor je, want met de juiste bescherming houden ze hun eigen elektrische systeem intact.

(Uitgelichte foto: Stockyimages/123rf.com)

Waarom kun je me vertrouwen?