Last updated: 13-06-2022

How we pick our products

32Products analyzed

42Hours invested

12Studies researched

142Comments collected

Mosterdolie is een eetbare plantaardige olie die van mosterdzaad gemaakt wordt. Het heeft een doordringende smaak en geur, die sterker wordt bij toenemende temperatuur. De kleur van de ongeraffineerde of ruwe mosterdolie varieert van lichtgeel tot donkerbruin, afhankelijk van de gebruikte soort zaad, het extractieproces en de bewaaromstandigheden. Raffineren verwijdert deze geuren en smaken; maar het verwijdert ook veel voedingsstoffen zoals vitamine E (tocoferolen), betacaroteen enz. die in het oorspronkelijke product aanwezig zijn.
Mosterdolie: Bestsellers en huidige aanbiedingen

Beste mosterdolie: Onze selectie

De perfecte mosterdolie

Deze mosterdolie is perfect voor een massage. Verwarm gewoon een kleine hoeveelheid in je handpalmen en masseer dan je hoofd of lichaam. De olie wordt gemaakt van mosterdzaad en is gevuld in het Verenigd Koninkrijk.

9 Jaar Geld Terug Garantie – 100% Zuivere Mosterd Olie

No products found.

Dit product is perfect voor iedereen die een risicoloze aankoop zoekt. We bieden al 9 jaar een “geen vragen geld terug garantie”, dus je kunt er zeker van zijn dat je tevreden zult zijn met je aankoop. Onze 100% zuivere mosterdolie is afkomstig van plantaardige bronnen en heeft een zwak of geen aroma, waardoor ze perfect is voor wie op zoek is naar therapeutische voordelen. Je kunt de olie direct op je huid aanbrengen of gebruiken om essentiële oliën te verdunnen en in je huid te laten trekken. Merk op dat dit product geen kinderveiligheidskap heeft, dus buiten bereik van kinderen bewaren.

Mosterdolie: Vaak gestelde vragen

Welke soorten Mosterdolie zijn er en wat bepaalt een goed product?

Antwoord: Er zijn twee soorten mosterdolie, de ene is geraffineerd en de andere is maagdelijk. De geraffineerde olie is zo bewerkt dat ze geurloos en smaakloos wordt, terwijl de virgin mosterdolie haar oorspronkelijke smaak behoudt. Beide oliën hebben hun eigen gebruiksmogelijkheden; ze kunnen echter ook door elkaar gebruikt worden, afhankelijk van je behoeften.

Antwoord: De kwaliteit van mosterdolie wordt bepaald door de hoeveelheid erucazuur die erin aanwezig is. Die moet minder dan 3% zijn.

Wie moet een Mosterdolie gebruiken?

Mosterdolie is goed voor mensen die last hebben van een droge huid, roos en haaruitval. Het helpt ook bij de behandeling van eczeem, psoriasis en andere huidziekten.

Op grond van welke criteria moet je een Mosterdolie kopen?

Antwoord: Je moet een Mosterdolie kopen op basis van zijn kwaliteit en zuiverheid. Enkele van de parameters waarmee je rekening kunt houden staan hieronder vermeld:

Antwoord: Het eerste waar je op moet letten is de houdbaarheidsdatum van de olie. Je kunt het beste een mosterdolie kopen waarvan de houdbaarheidsdatum over minstens zes maanden ligt, zodat ze vers is als je ze gebruikt. Je kunt ook nagaan of er additieven in je mosterdolie zitten en of er geen kunstmatige kleuren of conserveringsmiddelen aan toegevoegd zijn, want die kunnen ongewenste reacties op je huid veroorzaken.

Wat zijn de voordelen en nadelen van een mosterdolie?

Voordelen

Mosterdolie is een zeer goede bron van vitamine E. Het bevat ook selenium en calcium, die belangrijk zijn voor de goede werking van het lichaam. Het hoge gehalte aan omega-3 vetzuren in mosterdolie helpt het cholesterolgehalte te verlagen en tegelijk het HDL (goede) cholesterolgehalte te verhogen.

Nadelen

De nadelen van mosterdolie zijn dat ze niet zo stabiel is als andere oliën en ranzig kan worden als ze niet goed bewaard wordt. Het heeft ook een zeer sterke smaak, wat voor sommige mensen een probleem kan zijn.

Winkelgids: Alles wat u moet weten

Welke merken en fabrikanten zijn vertegenwoordigd in onze review?

In onze review presenteren we producten van verschillende fabrikanten en leveranciers. De lijst bevat producten van de volgende merken en fabrikanten:

  • Naissance
  • Ktc
  • MY COSMETIK

Wat is de prijsklasse van de aanbevolen producten?

De goedkoopste Mosterdolie in onze review kost ongeveer 6 EUR en is ideaal voor klanten die bewust met hun geld omgaan. Degenen die bereid zijn meer geld uit te geven voor betere kwaliteit, kunnen echter ook ongeveer 50 EUR uitgeven voor een van de duurdere producten.

Reviews