Laatst bijgewerkt: 22-10-2021

Ben je ook een liefhebber van lange jurken? Hoe zou je dat niet kunnen zijn! Er zijn modellen voor alle smaken. Of je ze nu graag draagt in je dagelijks leven, je een avondjurk wilt of een strandjurk zoekt, er is altijd wel een optie voor je.

Beste Lange jurk dames: Onze selectieAlles over lange jurken voor vrouwen

Er is niets beter dan een weloverwogen aankoop doen. Om je bij je beslissing te helpen, vertellen we je in de volgende regels de meest relevante aspecten over lange jurken.

Wat zijn de soorten lange jurken voor vrouwen?

  • Avond: Avondevenementen vragen vaak om een elegante look. Daar zijn lange jurken erg populair omdat ze een slank figuur geven. De ontwerpmogelijkheden zijn eindeloos.
  • Strand: Lange, losvallende jurken in vloeiende stoffen passen heel goed bij het strand. Zoek modellen die bij je zwempak passen.
  • Casual: Dit zijn modellen die ontworpen zijn om dagelijks te dragen. Daarom hebben ze zachte stoffen en zijn hun ontwerpen eenvoudig. In deze jurken is comfort een prioriteit.
  • Boho-chic: Deze jurken zijn lente favoriet. Ze zijn meestal ruimvallend en hebben lange, losse mouwen. De prints zijn gebloemd of met felle kleuren.

Hoe draag je lange jurken?

Hoewel er lange jurken voor elke gelegenheid zijn, wil dat niet zeggen dat ze in elke context werken. Besteed aandacht aan deze tips:

  1. Je schoeisel moet altijd de look aanvullen, ook al bedekt de lengte van de jurk die.
  2. Als je kort bent, vermijd dan horizontale strepen op lange jurken, verticale strepen zijn beter.
  3. Als je mollig bent, kies dan voor V-halslijnen en lange mouwen.
  4. Als je slank bent, ga dan voor jurken met empire snit.
  5. Geen enkele jurk, hoe lang hij ook is, mag de vloer raken. Als dat zo is, is het een maat te groot voor je.
  6. Lange dagjurken moeten lichte stoffen hebben die meebewegen in de wind, avondjurken moeten zware stoffen hebben die over je figuur draperen.

Samenvatting

De enorme verscheidenheid aan lange jurken op de markt kan overweldigend zijn. Maar maak je geen zorgen, om de perfecte te kiezen hoef je ze niet allemaal te zien, je moet wel weten wat je zoekt en wat je nodig hebt.

Hoe kies je je lange jurken? Vertel het ons in de commentaren.

Waarom kun je me vertrouwen?

Recensies