Last updated: 13-06-2022

How we pick our products

17Products analyzed

56Hours invested

13Studies researched

152Comments collected

Een Krups Wafelijzer is een keukenapparaat waarmee je wafels kunt maken. Het heeft twee afzonderlijke platen, een voor het beslag en een om het op te bakken. De bovenste plaat kan verwijderd worden zodat je er na het bakken van je wafels toppings zoals fruit of siroop op kunt doen.
Krups wafelijzer: Bestsellers en huidige aanbiedingen

Beste krups wafelijzer: Onze selectie

Heerlijke wafels in enkele minuten met de Krups FDK 251

Zoek je een snelle en gemakkelijke manier om heerlijke wafels te maken? Zoek niet verder dan het Krups FDK 251 Wafelijzer. Dit handige apparaat heeft een anti-aanbaklaag om gemakkelijk schoon te maken, en een bakvorm voor twee Brusselse/Belgische wafels. Bovendien heeft het een hittegeïsoleerde handgreep voor veilig hanteren, en een controlelampje dat je laat weten wanneer je wafels klaar zijn om te eten.

Roto-Baker: Het perfecte gereedschap voor professionele resultaten

De Roto-Baker is het perfecte gereedschap voor de thuisbakker die professionele resultaten wil. Met een roterende kamer die het deeg gelijkmatig verdeelt en voor perfect gebruinde bakwaren zorgt, is dit apparaat eenvoudig te gebruiken en gemakkelijk schoon te maken, met een verwijderbare anti-aanbaklaag die in de vaatwasser kan. Een grote warmte-isolerende handgreep beschermt je handen tegen de hitte tijdens het bakken, en een meertraps temperatuurregelaar betekent dat je elke keer het perfecte baksel krijgt.

Heerlijke Belgische wafels in een handomdraai.

At this moment the product mentioned is not available from the supplier. That is why we have replaced it with another one with similar characteristics. Report a problem.

Das Problem mit diesem Produkt wurde gemeldet. Danke!

Knapperige wafels in een handomdraai voor elke gelegenheid, gemakkelijk schoon te maken, hitte-isolerende handgreep, antiaanbaklaag. Heerlijke wafels; speciaal ontworpen bakvlakken voor diepe traditionele krokante belgische wafels in een handomdraai, waarop nog meer vloer past. Anti-aanbaklaag voor het beste resultaat. Met temperatuurindicatielampje. Het helpt perfecte wafels te bereiden, die knapperig van buiten en zacht van binnen zijn. Hitte-isolerende handgreep voor gemakkelijk hanteren zonder brandwonden. Ruimtebesparend dankzij het oprollen van het snoer en de mogelijkheid om het apparaat in verticale stand op te bergen. Dankzij de antiaanbaklaag zijn de bakvlakken snel schoon. Professionele wafeldispenser

De perfecte wafelmaker

Zoek je een gemakkelijk te gebruiken en kwalitatief hoogstaande wafelmaker? Zoek niet verder dan deze. De draaibare handgreep en het inklapbare handvat maken het een makkie om te gebruiken, terwijl de anti-aanbaklaag en de uitneembare platen het makkelijk schoon te maken maken maken. Bovendien is de verdeling van het beslag optimaal, zodat je elke keer knapperig van buiten en zacht van binnen krijgt. En als je klaar bent, druk je gewoon op de uitwerpknop voor snel schoonmaken. Tenslotte kun je met de regelbare thermostaat met vijf standen precies de juiste baktemperatuur vinden.

Krups wafelijzer: Vaak gestelde vragen

Welke soorten Krups Wafelijzers zijn er en wat bepaalt een goed product?

Er zijn twee soorten Krups wafelijzers. Het eerste is het KRUPS F23070 model, dat een anti-aanbaklaag heeft en uitneembare platen om het gemakkelijk schoon te maken. Deze wafelmaker wordt geleverd met een controlelampje dat je laat weten wanneer het tijd is om beslag toe te voegen of je eindproduct uit het ijzer te halen. Hij heeft ook een “klaar toon” waarschuwing zodat je kunt zien wanneer je wafels gaar zijn zonder dat je om de paar minuten het deksel hoeft te openen.

Het tweede type Krups Wafelijzer heet KRUPS GQ502D50, en deze heeft diepe zakken om dikkere wafels in Belgische stijl te kunnen maken (waar we dol op zijn.). Ook bij dit model hoef je je geen zorgen te maken over het verwijderen van onderdelen – giet er gewoon wat beslag in en sluit het deksel tot het piept. Beide modellen hebben hun eigen unieke voordelen, afhankelijk van wat voor kookplaat je thuis gebruikt en hoeveel ruimte je tussen elke afzonderlijke zak in je machine wilt.

Wafelijzers van Krups staan bekend om hun kwaliteit en duurzaamheid. De beste hebben een antiaanbaklaag, waardoor je de wafels gemakkelijk kunt schoonmaken als ze klaar zijn met bakken. Ze zijn ook voorzien van controlelampjes die je laten weten wanneer je strijkijzer klaar is voor gebruik of als er een probleem mee is (zoals oververhitting). Je moet ook uitkijken naar indicatoren zoals temperatuurregelknoppen, zodat je de warmtegraad kunt instellen afhankelijk van wat voor soort wafels je wilt maken – luchtige Belgische stijl of krokante Amerikaanse stijl?

Wie zou een Krups Wafelijzer moeten gebruiken?

Dit is een geweldig wafelijzer voor iedereen die van koken houdt. Het is gemakkelijk te gebruiken en maakt elke keer heerlijke, perfect gevormde wafels. Door het anti-aanbak oppervlak hoef je je geen zorgen te maken dat je eten tijdens het koken aan de hete platen blijft plakken of aanbrandt. Je kunt met dit toestel ook ander voedsel maken, zoals eieren, pannenkoeken, hash browns en meer.

Op basis van welke criteria moet je een Krups Wafelijzer kopen?

Het eerste waar je naar moet kijken is de grootte van je keuken en hoeveel ruimte die biedt. Heb je een kleine keuken, dan zou ik je aanraden een 8 inch wafelijzer te kopen, omdat die gemakkelijker op te bergen zijn dan grotere. Je moet ook bedenken met welk soort beslag of deeg de wafels gemaakt zullen worden. Wil je bijvoorbeeld iets gezonders, zoals volkoren meel in plaats van wit meel, kies er dan een met anti-aanbakplaten, zodat er geen plakkerig probleem ontstaat bij het bakken. Let er tenslotte op dat het Krups Wafelijzer voorzien is van functies als temperatuurregeling en controlelampjes, zodat het gebruik nog handiger wordt.

Het belangrijkste is dat je de afmetingen van een Krups Wafelijzer controleert. Je moet ook letten op het materiaal en de montagekwaliteit.

Wat zijn de voordelen en nadelen van een Krups Wafelijzer?

Voordelen

Het Krups Wafelijzer heeft een anti-aanbak oppervlak waardoor het gemakkelijk schoon te vegen is. Het is ook zeer duurzaam en kan vele jaren gebruikt worden zonder dat er vervangingsonderdelen of reparatiewerk aan gedaan hoeft te worden. Dit wafelijzer wordt geleverd met een controlelampje zodat je weet wanneer het apparaat klaar is voor gebruik, en met een aan/uit-schakelaar waarmee je het apparaat na elk gebruik desgewenst kunt uitschakelen.

Nadelen

Het Krups Wafelijzer is een beetje aan de prijzige kant. Hij is ook niet zo gemakkelijk schoon te maken, en hij heeft geen controlelampjes of instellingen die je vertellen wanneer je wafels klaar zijn.

Winkelgids: Alles wat u moet weten

Welke merken en fabrikanten zijn vertegenwoordigd in onze review?

In onze review presenteren we producten van verschillende fabrikanten en leveranciers. De lijst bevat producten van de volgende merken en fabrikanten:

  • KRUPS

Wat is de prijsklasse van de aanbevolen producten?

De goedkoopste Krups wafelijzer in onze review kost ongeveer 3 EUR en is ideaal voor klanten die bewust met hun geld omgaan. Degenen die bereid zijn meer geld uit te geven voor betere kwaliteit, kunnen echter ook ongeveer 149 EUR uitgeven voor een van de duurdere producten.

Reviews