Last updated: 13-06-2022

How we pick our products

26Products analyzed

87Hours invested

24Studies researched

177Comments collected

Konjac poeder is een plantaardig, glutenvrij meel dat gemaakt wordt van de wortel van de konnyaku (konjak) yam. Het wordt al eeuwenlang in de Aziatische keuken gebruikt en is te vinden in de meeste natuurvoedingswinkels of online. Ik gebruik het om mijn eigen veganistische kaassauzen te maken omdat het dik maakt zonder zuivelproducten. Je kunt meer over dit geweldige ingrediënt vinden hier op Wikipedia.
Konjac poeder: Bestsellers en huidige aanbiedingen

Beste konjac poeder: Onze selectie

Maxmedix Naticol Collageen Hydrolysaat

At this moment the product mentioned is not available from the supplier. That is why we have replaced it with another one with similar characteristics. Report a problem.

Das Problem mit diesem Produkt wurde gemeldet. Danke!

Zoek je een manier om je huid, botten en gewrichten te verbeteren? Zoek niet verder dan het 1170 mg zuiver naticol collageen hydrolysaat. Dit krachtige collageen eiwit kan door zijn eigenschappen vocht verschaffen en zijdezachtheid en stevigheid behouden. Eiwit draagt ook bij tot de instandhouding van normale botten en de groei van spiermassa, waardoor het een geweldige manier is om je lichaam in het algemeen gezond te houden. De capsules zijn gemakkelijk in te nemen – gewoon elke avond twee met een glas water – en zitten in een verpakking van 60 porties, wat betekent dat je met één aankoop twee maanden vooruit kunt. Kwaliteit is belangrijk voor ons hier bij Maxmedix, daarom zijn onze producten in het laboratorium getest in Duitsland en vrij van gluten, lactose, smaak-, kleur- en zoetstoffen, genetische manipulatie, en meer. Bovendien zijn ze klimaatvriendelijk en gebruiken ze recycleerbare verpakkingen.

Vloeibare zoetstof met 0 calorieën en 0 glycemische index

Zoek je een natuurlijk vloeibaar zoetmiddel dat 0 calorieën bevat en een 0 glycemische index heeft? Zoek niet verder dan deze plantaardige zoetstof op basis van stevia. Voeg 3-6 druppels hiervan toe aan thee, koffie, proteïne shakes, pap of iets anders dat je lekker vindt voor wat zoetigheid zonder schuldgevoel. Dit 100% natuurlijke alternatief voor suiker is GMO-vrij en geschikt voor diabetici of iedereen die de bloedsuikerspiegel stabiel wil houden. Koop het zolang de voorraad strekt met het nieuwe etiketontwerp.

Konjac poeder: Vaak gestelde vragen

Welke soorten Konjac poeder zijn er en wat bepaalt een goed product?

Er zijn twee soorten Konjac Poeder, de ene heet “Shirataki” en de andere “Yamato”. Shirataki heeft een zachtere textuur dan Yamato, waardoor het gemakkelijker oplost in water of vloeistof.

De kwaliteit van het Konjac Poeder wordt bepaald door de zuiverheid, de textuur en de vorm. Zuiverheid verwijst naar het percentage glucomannaan dat er in zit (hoe hoger hoe beter). Textuur bepaalt hoe glad of ruw een poeder aanvoelt bij aanraking. De vorm geeft aan of er al dan niet vreemde stoffen in vermengd zijn.

Wie moet een Konjac poeder gebruiken?

Iedereen die op zoek is naar een natuurlijke manier om zijn lichaam te reinigen en te ontgiften. Dit product kan door iedereen gebruikt worden, ook door kinderen ouder dan twee jaar.

Op basis van welke criteria moet je een Konjac poeder kopen?

Het belangrijkste is dat je een product kiest dat de juiste hoeveelheid vezels bevat. Zoek je Konjac Poeder, let er dan op dat het minstens 3 gram per portie bevat. Kijk ook uit voor andere ingrediënten zoals zoetstoffen en conserveringsmiddelen, want die zijn misschien geen goede keus als je doel gewichtsverlies of een betere gezondheid in het algemeen is.

De kwaliteit van het Konjac Poeder kan bepaald worden aan de hand van de kleur, de geur en de smaak. Een goed poeder moet een lichtgele of witte kleur hebben zonder vreemde geur. Het mag ook geen nare nasmaak in je mond achterlaten als je het consumeert.

Wat zijn de voordelen en nadelen van een Konjac poeder?

Voordelen

Konjac poeder is een natuurlijk product dat al eeuwenlang in Azië gebruikt wordt. Het bevat geen conserveringsmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen en het is glutenvrij.

Nadelen

Er zijn geen nadelen aan een Konjac poeder. Het is 100% natuurlijk en wordt in Japan, China, Korea en andere Aziatische landen al eeuwenlang gebruikt als ingrediënt in veel voedsel, zoals noedels of soepen.

Winkelgids: Alles wat u moet weten

Welke merken en fabrikanten zijn vertegenwoordigd in onze review?

In onze review presenteren we producten van verschillende fabrikanten en leveranciers. De lijst bevat producten van de volgende merken en fabrikanten:

  • BIOTIVA
  • NKD Living
  • NKD Living

Wat is de prijsklasse van de aanbevolen producten?

De goedkoopste Konjac poeder in onze review kost ongeveer 5 EUR en is ideaal voor klanten die bewust met hun geld omgaan. Degenen die bereid zijn meer geld uit te geven voor betere kwaliteit, kunnen echter ook ongeveer 48 EUR uitgeven voor een van de duurdere producten.

Reviews