Last updated: 07-06-2022

How we pick our products

34Products analyzed

61Hours invested

18Studies researched

205Comments collected

Ariel Detergent is een merk wasmiddelen gemaakt door Procter & Gamble. Het werd in 1958 in het VK geïntroduceerd, en is sindsdien wereldwijd een van P&G’s meest succesvolle merken geworden. De naam Ariel komt uit Shakespeare’s toneelstuk “The Tempest” waar het verwijst naar een eiland dat geregeerd werd door Prospero (de tovenaar) die er met zijn dochter Miranda naartoe verbannen was nadat hij afgezet was als hertog van Milaan.
Ariel wasmiddel: Bestsellers en huidige aanbiedingen

Beste ariel wasmiddel: Onze selectie

Lenor Onstuitbaar: Het beste geurende vloeibare wasmiddel

No products found.

Zoek je een wasmiddel dat je kleren grondig schoonmaakt en ze heerlijk laat ruiken? Zoek niet verder dan dit intensief geurende vloeibare wasmiddel. Het is effectief bij koud wassen (zelfs bij 30 graden) en bij korte wasbeurten, en het laat geen zichtbare vlekken achter op de stoffen. Plus, het geeft een zachte geur die de hele dag blijft hangen. Voor het beste resultaat combineer je het met lenor unstoppable geurparels voor kleding. De 100% recyclebare fles is een extra bonus.

Krijg elke keer de perfecte was met ons nieuwe en verbeterde wasmiddel.

Zoek je een verbeterde wasprestatie die bestand is tegen vlekken en zacht is voor kleurrijke kleding? Zoek niet verder, want dit product biedt precies dat. Dankzij de actilift+power-technologie blijft je kleding stralend kleurrijk, zelfs bij koude wasbeurten. Plus, de frisse en schone geur zal je de hele dag het gevoel geven dat je nieuwe kleren aan hebt.

Ariel Universeel: Het beste vlekverwijderende wasmiddel

Ariel Universal is het beste vlekverwijderende wasmiddel voor de eerste wasbeurt, zelfs in koud water. Het verwijdert vlekken en nare geurtjes zoals zweet en lichaamsgeur, zodat kleding fris en schoon ruikt. Ariel Universal is ook verkrijgbaar als poederwasmiddel en als all-in-1 pods. Met actilift+power technologie maakt het witte en lichte kledingstukken stralend schoon, zelfs bij koud wassen, zodat vuil en vlekken zich niet aan je stoffen kunnen hechten

Ariel vloeibaar wasmiddel: Uitzonderlijke vlekverwijdering

At this moment the product mentioned is not available from the supplier. That is why we have replaced it with another one with similar characteristics. Report a problem.

Das Problem mit diesem Produkt wurde gemeldet. Danke!

Ariel vloeibaar wasmiddel is de perfecte oplossing voor wie uitzonderlijke vlekverwijdering uit zijn kleren wil zonder ze daarbij te beschadigen. Ariel werkt hard op vlekken, maar is zeer zacht voor kleding, waardoor het ideaal is voor delicate voorwerpen. In tegenstelling tot waspoeder werkt ariel vloeibaar wasmiddel direct in het hart van de was, en maakt zo snel en gemakkelijk komaf met hardnekkige vlekken. Dit product bevat 1x: ariel professional – vloeibaar wasmiddel – kleur – gekleurde was – 90 wasbeurten – 90 ladingen – 8.45L

Ariel wasmiddel: Vaak gestelde vragen

Welke soorten Ariel wasmiddel zijn er en wat bepaalt een goed product?

Ariel wasmiddel is er in vloeibare, poeder- en capsulevorm. De capsules zijn een handige manier om je was snel klaar te krijgen, want ze lossen helemaal op als je ze in de trommel van de wasmachine doet. Ze zijn ook heel geschikt voor mensen met een gevoelige huid of allergieën, want je hoeft ze tijdens het gebruik niet direct met je handen aan te raken.

Het beste Ariel wasmiddel moet je kleren goed kunnen reinigen en ze fris laten ruiken. Het is ook belangrijk dat het geen huidirritatie of andere gezondheidsproblemen bij jou of je gezinsleden veroorzaakt. Een goed wasmiddel zal lang houdbaar zijn, zodat je je bij aankoop geen zorgen hoeft te maken over de houdbaarheidsdatum. Je kunt onze lijst met de top 10 Ariel wasmiddelen in 2017 hier bekijken.

Wie moet een Ariel Wasmiddel gebruiken?

Ariel is een uitstekend wasmiddel voor mensen met een gevoelige huid of allergieën. Het is ook goed als je bezorgd bent over de ingrediënten in je wasmiddel en agressieve chemicaliën wilt vermijden.

Op basis van welke criteria moet je een Ariel Wasmiddel kopen?

De keuze van een Ariel wasmiddel moet van de gebruiker afhangen. Sommige mensen geven de voorkeur aan compacte modellen, terwijl anderen machines met een grote capaciteit nodig hebben. Ook het budget is belangrijk, want de prijs van een Ariel Wasmiddel varieert naar gelang de functionaliteit en kwaliteit. Om het meeste waar voor hun geld te krijgen, moeten mensen met al deze factoren rekening houden bij het zoeken naar de beste wasmiddelen.

De kosten zijn een belangrijke factor om op te letten bij het vergelijken van een Ariel Wasmiddel. Je moet ook de eigenschappen en specificaties van de producten vergelijken, want die bepalen wat je voor een Ariel Wasmiddel nodig hebt. Tenslotte moet je rekening houden met de verzendkosten voordat je iets bij verschillende websites bestelt.

Wat zijn de voordelen en nadelen van een Ariel Wasmiddel?

Voordelen

Ariel Detergent is een merk wasmiddelen dat door Unilever wordt geproduceerd. Het werd voor het eerst in het Verenigd Koninkrijk op de markt gebracht, en is sindsdien in vele andere landen over de hele wereld op de markt gebracht. Het produkt komt in poedervorm, die direct in wasmachines kan worden toegevoegd of als handwaszeep kan worden gebruikt.

Nadelen

Het enige nadeel van een Ariel wasmiddel is dat het niet goed werkt in hard water. Het laat witte resten achter op kleding als je het met hard water gebruikt.

Winkelgids: Alles wat u moet weten

Welke merken en fabrikanten zijn vertegenwoordigd in onze review?

In onze review presenteren we producten van verschillende fabrikanten en leveranciers. De lijst bevat producten van de volgende merken en fabrikanten:

  • Ariel
  • Ariel
  • Ariel

Wat is de prijsklasse van de aanbevolen producten?

De goedkoopste Ariel wasmiddel in onze review kost ongeveer 5 EUR en is ideaal voor klanten die bewust met hun geld omgaan. Degenen die bereid zijn meer geld uit te geven voor betere kwaliteit, kunnen echter ook ongeveer 48 EUR uitgeven voor een van de duurdere producten.

Reviews